İmamoğlu ile Yıldırım ilk kez karşılaştı

31 Mart Yerel Seçimleri'nin iki büyük rakibi Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım ilk kez Özal'ın anıt mezarında düzenlenen anma toplantısında karşı karşıya geldi..

17 Nisan 2019 Çarşamba 10:47
İmamoğlu ile Yıldırım ilk kez karşılaştı






İmamoğlu ile Yıldırım ilk kez karşılaştı


Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma töreni, önemli bir buluşmaya sahne oldu. Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu tören bitimi sırasında karşı karşıya gelince tokalaştı.

Özal için Anıt Mezar'da düzenlenen törene katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ayrılırken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu mezara geldi.

Bu sırada vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım'ı gören İmamoğlu yanına gitti. İmamoğlu ile Binali Yıldırım tokalaştı. Törenin ardından anıt mezara gelen İmamoğlu, Özal için fatiha okuyarak buradan ayrıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.