İrfan Koç: Kupada Ertuğrul Sağlam´ın istediği oldu

14 Aralık 2012 Cuma 15:43
İrfan Koç: Kupada Ertuğrul Sağlam´ın istediği oldu






İSTANBUL (CİHAN)- Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı İrfan Koç, Ziraat Türkiye Kupası grup kuralarında Ertuğrul Sağlam´ın istediğinin olduğunu söyledi.

İstanbul'da Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde yapılan kura çekilişinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Koç: Ertuğrul Sağlam, 'grup maçlarına içeride başlayalım, ilk rakibimiz de 1461 Trabzon olsun', demişti. Hocamızın gönlünden geçen kurayı çektim. dedi.

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakaları kuralarını değerlendiren Koç, Bursaspor´un rakiplerinin Fenerbahçe, 1461 Trabzon ve Sivasspor olduğunu hatırlattı. Güzel bir kura çektiğini belirten Koç, şöyle konuştu:

Kura çekimi öncesi Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile görüştüm. Bana, `Grup maçlarına içeride başlayalım, ilk rakibimiz de 1461 Trabzon olsun´ demişti. Hocamızın gönlünden geçen kurayı çektim, hayırlı olsun.

İl maçın Bursa´da 1461 Trabzon takımı ile oynanacağını ifade eden Koç, ardından Sivasspor ile deplasmanda mücadele edeceklerini ve ilk yarıyı Atatürk Stadı´nda Fenerbahçe ile kapatacaklarını kaydetti. Koç, gruplarda ilk ikiye girerek yarı finale yükseleceklerine inandığını sözlerine ekledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.