İstanbul'da sel suları metroyu bastı, yolcular mahsur kaldı

İstanbul'un kuzey kesimini etkileyen şiddetli yağış yüzünden yollar göle döndü, Başakşehir metrosunu su bastı!

05 Eylül 2023 Salı 22:44
İstanbul'da sel suları metroyu bastı, yolcular mahsur kaldı






İstanbul'da sel suları metroyu bastı, yolcular mahsur kaldı

 
İstanbul’un Arnavutköy ve Küçükçekmece ilçelerinde sağanak etkili oluyor. Arnavutköy’de bazı sokaklar ve caddeler göle dönerken Başakşehir metrosunu ise su bastı. Selin ardından bazı yurttaşlar bölgede mahsur kaldı.

İstanbul’da bazı bölgelerde sağanak yağış etkili oluyor. Arnavutköy’de sağanak nedeniyle birçok sokak iş yerleri ve evleri su bastı. Bazı ev eşyaları sokakta suya kapılırken bazı araçlar ise yolda kaldı. Evlerini su basan vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla suları boşaltmaya çalışıyor. Bazı evleri su basması nedeniyle de itfaiye ekipleri mahsur kalma ihbarına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Küçükçekmece’de ise bazı otomobiller suya gömüldü.


METRO İSTASYONU SULAR ALTINDA KALDI

Yağışla birlikte Kayaşehir Merkez Metro İstasyonu'nu su bastı. Seferlerin, Kirazlı-Toplu Konutlar istasyonları arasında yapıldığı öğrenildi.

YURTTAŞLAR MAHSUR KALDI!

Korkutan görüntüler Başakşehir Millet Kütüphanesi'nden geldi. Sokakların sular altına kalması nedeniyle kütüphanede mahsur kalan yurttaşlar yardım bekliyor.

Son Güncelleme: 06.09.2023 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.