Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin: Sultanbeyli'de gelişim atağı sürecek

16 Ekim 2012 Salı 20:44
Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin: Sultanbeyli'de gelişim atağı sürecek






İSTANBUL (CİHAN)- Sultanbeyli'nin ilk büyük alışveriş merkezinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli'nin, kamu kurumlarında, okullarda, ulaşımda, cadde ve sokaklarda yaşadığı gelişimi, ilçeye gelen büyük yatırımlarla da hissettiğini söyledi.

Tuna GYO Sultanbeyli Alışveriş Merkezi'nin temel atma töreni Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in katılımıyla gerçekleşti. Sultanbeyli'deki gelişmenin örneklerinden biri olan alışveriş merkezinin açılışında konuşan Başkan Hüseyin Keskin, son yıllarda Sultanbeyli'nin suretinin değiştiğine dikkat çekti. Keskin, Son dönemde yükselen konutlar, fabrikalar, otel ve iş merkezleri bunun bir göstergesi. Bu anlamda ilçemize katma değer kazandıran ve ilçemiz ekonomisine katkı sunan tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum. Önemli projelerin odak noktasında yer alan Sultanbeyli'de, bizler bu hızla çalışmaya devam ettiğimiz müddetçe bu gelişim atağı sürecek. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.