Açelya Yıldırım'ın ölümü | İntihar mı? Cinayet mi?

Dershaneye gitmek için 4 gün önce evinden ayrılan Açelya Yıldırım'dan acı haber geldi. Kefken yakınlarında cansız bedenine ulaşılan genç kızın vefatından önce erkek arkadaşına veda mektubu yazdığı ortaya çıktı

28 Eylül 2023 Perşembe 20:04
Açelya Yıldırım'ın ölümü | İntihar mı? Cinayet mi?






Açelya Yıldırım'ın ölümü | İntihar mı? Cinayet mi?


Sakarya'da, 4 gün önce, 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve geri gelmeyen Açelya Yıldırım'ın (17), annesi Serpil Yıldırım ile babası Yaşar Yıldırım kızlarının hayatından endişe ettiklerini ve eve dönmesini beklerken, bugün acı haber geldi. Bu arada ailesinin iyi bir haber beklediği Açelya'nın sosyal medya hesabındaki son paylaşımında ise duygusal şarkıyla ağlayıp kendisini kaydettiği video ortaya çıktı. Açelya Yıldırım, 24 Eylül'de sosyal medyadan erkek arkadaşına yazdığı veda ettiği mektubunda da, "Bu yazıyı bir kere oku sonra da fotoğraflarımla, yazışmalarımızla beraber yok et çıkar hayatından. Beni hatırlatan her şeyi yok et" diyor.

Serdivan ilçesinde yaşayan Açelya Yıldırım, pazartesi sabahı, ailesine, 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Kızlarının dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi.

Polisin, başlattığı çalışmalarda, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Pembe Kayalar mevkisinde Yıldırım'a ait olduğu belirlenen çanta bulundu. Arama faaliyetleri süren Açelya'nın, kaybolmadan önce, sosyal medya hesabındaki son paylaşımında duygusal şarkı eşliğinde ağlarken, kendini kaydettiği video yer aldığı görüldü.

'YALVARIYORUM GEL'

Açelya'nın annesi Serpil Yıldırım, "Çok üzgünüm. Bulunmasını istiyorum. Sürekli aradık. Telefonu açık, interneti açık ve kendisine ulaşamadık. En sonunda çantasını bulmuşlar. Ulaştılar bize. Pembe Kayalıklar'ın orada, çanta orada duruyormuş. Telefonu içinde bulmuşlar. Oradan bize ulaştılar. Açelya'cığım lütfen gel. Seni seviyoruz, ne olursa olsun, kabulümsün. Ne olursun gel. Özledik seni. Yalvarıyorum sana gel" dedi.

Baba Yaşar Yıldırım ise "Bir an önce bulunmasını istiyoruz. İyi bir kız, bizim gözümüzde. Hiç bunları yapacağı aklımıza gelmezdi. Bize bir şey söylediği yoktu. Hayatından endişeliyim. 4 gün geçti, 4 gün. Bulunmasını istiyoruz" diye konuştu

ERKEK ARKADAŞA VEDA MEKTUBU

Sakarya'da 4 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Pempe Kayalar mevkisinde deniz kenarında çantası ve telefonu bulunan Açelya Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda erkek arkadaşına veda yazısı yazdığı ortaya çıktı. Yıldırım'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Sevdiğim, okumaya başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Bu yazıyı bir kere oku sonra da fotoğraflarımla, yazışmalarımızla beraber yok et çıkar hayatından. Beni hatırlatan her şeyi yok et. Kendini en kısa sürede toparla. Ölmeden saatler önce, umarım düşündüğüm gibi yapıp sana son kez sarılabilmişimdir. Sen artık bıktın benim gelip gitmelerimden biliyorum. Haklısın. Öyle bir dönemdeydim ki; ne yapacağımı, kime gideceğimi, kime ne anlatacağımı bilmiyordum. Keşke böyle yapmasaydım, evet ama senin de benim yüzümden çok yorulduğunu ve canının gerçekten çok yandığını gördüm. Şu an belki mutsuzsun ama ben hayatından çıktıktan bir süre sonra toparlayacağına inanıyorum. Sen beni engelleyemezdin, elin gitmezdi mesela. Bir şeyler değişti demek ki. Ya da benimle video paylaşamazdın ama arkadaşın, senin elinde sigara varken bile paylaşırdı. Dürüst olacağım. Beni değerli gibi hissettirdiğin çok zaman oldu. Kendimi kötü hissettirdiğin zamanlar da. Ama her şey için teşekkür ederim. Kimse bu kadarını yapmazdı benim için. Seni ölene kadar seveceğim ve öldükten sonra da seveceğim. Seni hep seveceğim. Bana kalsa hiçbir kızla konuşma ama çok bencilce olurdu değil mi? Hem kendi gidiyor. Hem de bana kızlarla konuşma diyor. Öyle demiyorum. Umarım hayatına birisi girer ve bizim aksimize toksik değil de sağlıklı bir ilişkiniz olur. Sen sevince çok güzel seviyorsun. Seni seven de güzel sever umarım. Çok ağlama ama tamam mı? Çünkü ben bazı şeyleri hak ettim. Sınır koymayı bilemedim. Kendime bazen hakim olamadım. Sinirlendim, ayrıldım, üzdüm ama seni çok sevdim. Beni unutman lazım sevdiğim, en kısa zamanda ve çok mutlu olman lazım çünkü sen hak ediyorsun. Ben de bunu hak ettim. Seni çok seviyorum bir tanem. Seni çok özleyeceğim. Her ne olursa olsun, iyi ki hayatıma girdin. İyi ki böyle bitti."


ACI HABER GELDİ

Sakarya'da 4 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Pempe Kayalar mevkisinde deniz kenarında çantası ve telefonu bulunan Açelya Yıldırım’ın bulunması için bölgede karada ve denizde çalışma başlatıldı. Sahil Güvenlik ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarda akşam saatlerinde Kefken Adası yakınlarında denizde Yıldırım'ın cansız bedeni bulundu. Ekipler, Yıldırım'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayın, intihar olduğu ihtimali üzerinde durulurken, soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.