Kadını yerlerde sürükleyen taksicinin suç dosyası kabarık

İstanbul Ümraniye'de bir kadını yollarda sürükleyen ve saldıran taksici sonunda yakalandı. Suç dosyası kabarık şahsın nasıl taksi şoförlüğü yaptığı ise muamma..

24 Mayıs 2018 Perşembe 06:08
Kadını yerlerde sürükleyen taksicinin suç dosyası kabarık






Kadını yerlerde sürükleyen taksicinin suç dosyası kabarık

Bu haberi okuyunca siz de çok şaşıracaksınız. Hakkında uyuşturucudan defalarca işlem yapılmış; mala zarar vermeden, mühür kırmadan sabıkası var. Ve bu adam İstanbul'da her gün yarım milyondan fazla insanın ulaşım için tercih ettiği taksilerde şoförlük yapıyor. Siz olsanız bu adamın kullandığı araca biner misiniz? Canan Ay adında bir kadın binmiş, başına gelmeyen kalmamış.. İşte o haberin detayları?


BU ADAMI KİM TAKSİ ŞOFÖRE YAPTI?


Ümraniye’de taksi şoförü henüz bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği Canan Ay isimli kadını bacağından tutarak taksiden dışarı attı. O anlar bir kamera tarafından saniye saniye görüntülenmişti. Canan Ay'ı taksiden atan şoför tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şoförün, uyuşturucu bulundurma ve kullanmak suçundan 4, ayrıca mala zarar verme ve mühür kırma suçundan da kaydının bulunduğu belirtiliyor..

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak araçtan dışarı atan taksi şoförü, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Gözaltına alınan taksici Ş.G.'nin, uyuşturucu bulundurma ve kullanmak suçundan 4, ayrıca mala zarar verme ve mühür kırma suçundan da kaydının bulunduğu  öğrenildi.

Saldırıya uğrayan Ay, "Kafa atıp darp etti. Kaçmasın diye aracın arka koltuğuna oturdum. Hareket etti, beni içeri aldı. Bacaklarımdan tutup dışarı attı" dedi. Taksici, Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılacak.

"LÜTFEN ARACIMDAN İNİN DEDİM"

İstanbul Ümraniye'de tartıştığı Canan Ay adlı kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici Ş.G., sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından "basit yaralama" suçundan tutuklandı. Şüpheli, genç kadını dövdüğü ve darp ettiği iddialarını reddetti.

Şüpheli taksici ifadesinde şunları söyledi;

"Daha önce tanımadığım bir kadın, yolun ortasından yürüdüğü için kendisine korma çaldım. Kaldırıma doğru geçmesi için ikaz ettim. Geriye dönüp 'kaldırıma arabalar çıkmış, yürüyecek yer yok, mecburen buradan yürüyorum' dedi. Ben de yoluma devam ettim. Bana el kol hareketi yapıp küfür edince ben de durdum, 'ağzını toplam küfür etme' dedim. Arabama tekme attı. Ben de aracımdan indim. 'Arabama vurma, sana vursam hoşuna gider mi, sana bir tane vurursam yerden kalkamazsın' dedim. Bunun üzerine bana saldırdı, vurdu. Üzerindeki tişörtümü, atletimi yırttı. Ben oradan ayrılmak istediğimde aracıma bindi. Kendisine 'lütfen aracımdan inin dediğim zaman da inmeyeceğimi söyledi. Israr ettim, inmedi. Bunun üzerine aracı durdurup kendisini aşağı çekip indirmek istedim. Buna direndi, daha sonra indirdim ve yoluma devam ettim. Polis beni aradığında, hakkımda şikayet olduğunu öğrendim. Kendisine hiçbir şekilde küfür etmedim, darp etmedim" dedi.

Son Güncelleme: 24.05.2018 04:40
Anahtar Kelimeler:
Taksici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.