Şarkıcı Onur Şener Cinayeti | Katiller bürokrat çıktı

Çayyolu'nda bir mekanda sahne alan müzisyen Onur Şener cinayetine adı karışan 3 kişiden ikisi Çalışma Bakanlığı'nda bürokrat, bir zanlının ise TAİ'de mühendis olduğu bildirildi.

03 Ekim 2022 Pazartesi 09:11
Şarkıcı Onur Şener Cinayeti | Katiller bürokrat çıktı






Şarkıcı Onur Şener Cinayeti | Katiller bürokrat çıktı


Ankara’da istek şarkısını 'Bilmediği' gerekçesiyle katledilen Onur Şener, geride acılı bir eş ve iki çocuk bırakırken, cinayete adı karışan Ali Gündüz ve İlker Karakaş Çalışma Bakanlığı'nda, Fethi Soyer. ise TAİ'de mühendis olduğu öğrenildi. Bu arada zanlılar Ali Gündüz, Semih S. ve İlker Karakaş. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Olay anında saldırganların yanında bulunan 2 kadın şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu arada genç müzisyenin, Gazeteci İrfan Değirmenci'nin sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Şener'i ekranlarda anlatırken zorlanan İrfan Değirmenci zor anlar yaşadı.


Türkiye, sahnede 'Bilmediği şarkıyı söylemediği" gerekçesiyle öldürülen Onur Şener Cinayeti'ni konuşuyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir mekanda sahne alan Müzisyen Onur Şener şişe ve kesici maddelerle saldırıya sonucu hayatını kaybetti. Geride acılı bir eş, ve iki çocuk bırakan Onur Şener'in katil zanlıları ise Çalışma Bakanlığı'nda üst düzey bürokrat ve TAİ'de mühendis olduğu belirlendi.
Çalışma Bakanlığı'nda üst düzey bürokrak olan Ali G., aynı kurumda müfettiş olduğu bildirilen İlker K. ile TAİ mühendislerinden Semih S. gözaltına alındı.

Cinayete sosyal medyadan tepkiler gün boyu dinmedi.


Çayyolu'ndaki bir mekanda üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları Onur Şener'i öldürdü. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı. Sanatçı Haluk Levent, saldırganların kimliğine ilişkin açıklamada bulundu.

Müzisyen Onur Şener'in öldürüldüğü korkunç olay, dün gece saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir mekânda meydana geldi. 


İddialara göre, mekânda bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen üç kişi, müzisyen Onur Şener'den şarkı isteğinde bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine üçkişi, mekân kapanışı sırasında müzisyen ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda üç kişi, Onur Şener'e şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü. Kırılan cam şişeler Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kavgada ağır yaralanan Onur Şener'i hastaneye sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili üç kişiyi gözaltına aldı. 

HALUK LEVENT'TEN AÇIKLAMA

Öte yandan Haluk Levent, acı olay sonrası taziye mesajını paylaşarak, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra yeni bir paylaşım yapan Levent, şunları yazdı:

"Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar. 

ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat

İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş

Semih S. TAİ’de mühendis"
 

Son Güncelleme: 03.10.2022 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.