Taşıma şirketleri arasında ihale kavgası: 1 yaralı, 7 gözaltı

ADIYAMAN’ın Besni İlçesi'nde öğrenci taşımacılığı yapan firmalar arasında ihale nedeniyle çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya polis, biber gazı ve cop kullanarak müdahale etti. Kavgada 1 kişi yaralanırken, 7 kişi ise...

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:28
Taşıma şirketleri arasında ihale kavgası: 1 yaralı, 7 gözaltı






ADIYAMAN’ın Besni İlçesi'nde öğrenci taşımacılığı yapan firmalar arasında ihale nedeniyle çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya polis, biber gazı ve cop kullanarak müdahale etti. Kavgada 1 kişi yaralanırken, 7 kişi ise gözaltına alındı.
Olay, öğleden sonra Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana geldi. Öğrenci taşımacılığı yapmak için daha önce ihaleye giren husumetli iki firma yetkilisi karşılaştığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma, tarafların yakınlarının da katılmasıyla kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çok sayıda polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada Mithat Songur yaralandı. Polis, kavgaya karıştığı belirlenen Ali Can ve kardeşi Cebrail Can'ı ifadelerini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen tarafların yakınları burada da taş ve sopalarla kavga edince polis, biber gazı ve cop kullanarak taraflara müdahale etti. Toplam 7 kişinin gözaltına alındığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.