• BIST 100

    9008,87%-0,12
  • DOLAR

    39,13% -0,12
  • EURO

    44,68% -0,28
  • GRAM ALTIN

    4236,06% -0,61
  • Ç. ALTIN

    6711,98% 0,00

Sinem Çiçek cinayeti | İkinci el motor alacaktı canından oldu

İzmir’de yol üzerinde baygın bulunduktan sonra hayatını kaybeden 18 yaşındaki Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

GÜVENLİK 16.08.2022 18:51:01
Sinem Çiçek cinayeti | İkinci el motor alacaktı canından oldu


Sinem Çiçek cinayeti | İkinci el motor alacaktı canından oldu



İzmir’de yaşayan 18 yaşındaki Sinem Çiçek, 26 Temmuz’da iş görüşmesi için Bornova’daki bir restorana gitti. Akşam eve dönmeyince endişelenen ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Çok geçmeden kızlarının yol üzerinde baygın şekilde bulunup hastaneye sevk edildiğini öğrenen aile, hemen hastaneye gitti. Sinem tüm müdahalelere rağmen olayın ertesi günü hayatını kaybederken, kanında yüksek miktarda uyuşturucu olduğu tespit edildi.

Öte yandan Sinem polisler tarafından bulunduğunda yakınında da üzeri kanlı, yüzünde darp izleri olan motosikletli bir kişi tespit edildi. Üzerinde Sinem’in cep telefonu bulunan ve gözaltına alınan Burak K. 'gasp' suçundan tutuklandı. Olayda pek çok şüpheli durum olduğuna dikkat çeken hala Pınar Doğrucu ise bu çelişkilerin bir an önce çözülerek suçluların ceza almasını istedi.

“ARKADAŞLARININ İFADELERİ ÇELİŞKİLİ”

Yeğeninin motor almak istediğini, bu sebeple de olay günü iş görüşmesine gittiğini belirten Pınar Doğrucu, “Yeğenim kendine motor almak istiyordu. İnternetten ikinci el motor almak için biriyle tanışmış ve motor parasını biriktirmek için işe girmek istemiş. Motoru alacağı kişiden kendisini iş görüşmesine götürmesi için ricada bulunmuş. Yeğenim 26 Temmuz’da o şahısla motora binip iş görüşmesine gitmiş ve işe alınmış. İş görüşmesi sonrası motorcu arkadaşına Helin diye bir arkadaşının evine gideceğini söyleyip, kendisini oraya bırakmasını istemiş. Arkadaşı da yeğenimi bırakıp gitmiş. Bu da kamera kayıtlarında var. Ancak yeğenimin arkadaşları Helin ve Berfin çelişkili ifadeler kullanıyor. Arkadaşları Sinem’in eve sinirli bir şekilde geldiğini söylüyorlar ama kamerada önce Sinem’in eve gittiği, sonra arkadaşlarının eve gittiği görülüyor. Ayrıca yeğenimi motorla bırakan arkadaşı da Sinem’in işe alındığı için çok mutlu olduğunu söylüyor. Arkadaşları yeğenimin 10 dakika durup birinin motoruyla evden ayrıldığını ifade ediyor ancak kamera kayıtlarında Sinem’in yarım saat evde durduğu ve motorla değil beyaz bir araçla gittiği görülüyor” ifadelerini kullandı.

“YEĞENİMİN YAKININDA BİR ŞAHIS BULUNMUŞ”

Yeğenine ulaşamayan ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğunu ve ardından kızlarının Ege Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alındığını öğrendiklerini aktaran Doğrucu, 'Sinem akşam saatlerinde trafik polisleri tarafından yolda bulunmuş ve hastaneye sevk edilmiş. Sinem’in vücudunda çok yoğun miktarda uyuşturucu bulunmuş. Böbrekleri iflas etmiş ve 42 derece ateşi varmış. Doktorlar, yeğenimin hayati tehlikesinin yüksek olduğunu belirtmiş. Bu sırada Sinem’in bulunduğu yerde bulunan Burak K. isimli şahıs da o sırada karakolda ifade veriyormuş. Bu şahıs, olay yerinde Sinem’in 5-10 metre arkasında bulunmuş. Üzeri kanlı ve yüzünde boğuşma izleri varmış. Polisler tarafından yakalandığında üzerinden Sinem’in cep telefonu çıkmış. Ertesi gün de tüm müdahalelere rağmen Sinem’i kaybettik” diye konuştu.

“BİRKAÇ KİŞİNİN İSMİNİ ZİKRETMİŞ”

Yeğeninin polisler tarafından bulunduğunda yarı baygın şekilde birkaç kişinin isminden bahsettiğini öne süren hala Doğrucu, şöyle konuştu:

'Yeğenim, Cengiz ya da Cüneyt ile Ömer diye isimlerden bahsetmiş. ’Bu kişiler nerede, bana tecavüz etmeye kalktılar’ diye bağırmış. İsimlerini zikrettiğine göre tanıdığı birileri de olabilir ama bizim tanıdığımız kişiler değil. Sinem’in arkadaşları çelişkili konuşuyor. Sinem’i alan beyaz arabayı süren kişi kim bilmiyoruz. Sinem’in yanında bulunan kişiyi tanımıyoruz. Sinem’in zikrettiği isimler kim bilmiyoruz. Bunların bir an önce araştırılmasını istiyoruz. Bu olay, Sinem’in iş görüşmesine gittikten sonra kaybolduğu sanılıyor ancak durum daha farklı. Bu olayda parmağı olan kim varsa olayın aydınlanması lazım. Burak K. isimli şahsın da gasp ve cinsel istismardan değil cinayetten yargılanmasını istiyoruz. Sinem’in kız arkadaşlarının telefonlarının incelenmesini istiyoruz. Bu kızlar Sinem’in yeni tanıştığı kişiler. O arkadaşları da bu işin içinde olabilir.”

Akaryakıta, sigara ve alkole zam yağmuru geliyor

Spor etkinliklerine olan talep 2024’e kıyasla yüzde 152 arttı

Galatasaray Şampiyonluğu ETRO Residences İstanbul’da Kutladı

İnsanın kendini sevmesi narsizm mi?

THK yangın söndürme uçaklarını haraç mezat satacak!

Benzin ve motorine zam geldi

Enflasyon oranları açıklandı TUİK yüzde 35, ENAG yüzde 71 dedi

Tatil öncesi dijital temizlik zamanı

Bayramda İstanbul Modern'de sanat zamanı

Muğla'da deprem oldu | Can kaybı ve yaralılar var

Kurban Bayramı’nda Sofralar Bollukta, Peki Biz Nerede Duracağız?

Deri ihracatçılarından vatandaşlara çağrı | Kurbanınızın eti kadar, derisine de sahip çıkın

Unutkanlıkla başa çıkmak için 10 ipucu

53. İstanbul Müzik Festivali Tekfen Filarmoni’yle Başlıyor

Redington ve Mastercard Güçlerini Birleştiriyor

Duygusal alışveriş eğilimi yükselişte!

Türkiye Finans'a Suudi yönetim hakim oldu

Bayram sevinci hastanede bitmesin | Acemi kasaplara ilk yardım önerileri

Kanserli hastaların tatilde dikkat etmesi gereken 9 madde

3. Nörobilim ve Teknolojileri Kongresi Üsküdar Üniversitesi'nde yapıldı

Uçağa binmeden neler yapmalı | Uçuş öncesi bilinmesi gerekenler

İETT kayıp iki çocuğu ailesine kavuşturdu

Kurban Bayramı'nda et tüketimine dikkat

Meme Kanseri: Erken Tanı Hayat Kurtarır

KAÇUV uzmanları'ndan kanserle mücadele eden çocuklar için önemli uyarı

İstanbul Kurban Bayramı'na hazır

Okan Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci

Denizlerde sıfır atık bilinci yaygınlaştırılmalı

Bayramda Şeker Göze Vuruyor

10 Soruda miyom gerçeği

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 29 1 5 58 92
2.Fenerbahçe 35 25 4 6 50 81
3.Samsunspor 35 18 10 7 13 61
4.Beşiktaş 35 16 8 11 19 59
5.İstanbul Başakşehir 35 16 13 6 6 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 35 12 11 12 11 48
8.Göztepe 35 12 12 11 8 47
9.Kasımpaşa 35 11 10 14 0 47
10.Konyaspor 35 13 15 7 -4 46
11.Rizespor 35 14 17 4 -9 46
12.Kayserispor 35 11 12 12 -11 45
13.Gazişehir Gaziantep 35 12 15 8 -5 44
14.Antalyaspor 35 12 15 8 -23 44
15.Alanyaspor 35 11 15 9 -9 42
16.Bodrum FK 35 9 16 10 -13 37
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 35 6 21 8 -24 26
19.Adana Demirspor 35 3 28 4 -58 1

YAZARLAR