Artopol Art Gallery'den kadınlar gününe özel sergi

ARTOPOL GALERİ seçkin bir koleksiyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sanatseverlerle buluşturuyor.

04 Mart 2022 Cuma 00:42
Artopol Art Gallery'den kadınlar gününe özel sergi






Artopol Art Gallery'den kadınlar gününe özel sergi

Farklı disiplinlerden kadın sanatçıların son dönem eserlerinin yer aldığı karma sergide ayrıca erkek sanatçıların kadını odak noktasına koyduğu portreler yer alacak. 8 Mart 2022 tarihinden itibaren sanatseverlerle buluşturulacak  bu sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü Koruncuk Vakfına bağışlanacak. 

Eser 2: Sayat UŞAKLIGİL, “Derinden Gelen Melodi” 80x100 cm, Tuval Üzeri Yağlıboya, 2022.

BEYOND FEMINITY: S/HE FOR ART başlıklı sergide ARTOPOL sanatçılarının son dönem çağdaş kadın odaklı eser yelpazesini göreceğiz.
Sanat ve Kadın kavramını, kadın sanatçıların seçkisi ve erkek sanatçıların kadın yorumu olmak üzere ikiye ayırıyor.  She for Art kapsamında, bünyemize dahil olan bütün kadın sanatçıların eserleri sergilenecek ve destek olunacak.
Her biri birbirinden özgün çağdaş kompozisyonlar göreceğimiz bu sergide, kadın estetiğinin sanata yaklaşımına tanık olacaksınız.
Beyond Feminity: S/he for Art sergisi, 8 Mart – 15 Mart tarihleri arasında, 42 Maslak Art Space’te yer alan Artopol Gallery’de izleyicilerle buluşuyor. 600 metrekarelik alanıyla ferah ve hijyenik bir ortam sağlayan galeri, HES kodunuzla haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Artopol Art GalleryArtopol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.