Verdiği pozla sosyal medyayı salladı

Manken Rosie Huntington sosyal medya üzerinden verdiği seksi pozlarla büyük beğeni kazandı.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 19:59
Verdiği pozla sosyal medyayı salladı






Verdiği pozla sosyal medyayı salladı

    Manken Rosie Huntington sosyal medya üzerinden verdiği seksi pozlarla büyük beğeni kazandı.Victoria's Secret'in eski mankenlerinden Rosie Huntington-Whiteley Instagram'da paylaştığı seksi pozlarıyla takipçilerinin büyük beğenisini aldı.Rosie Huntington-Whiteley'in nişanlısı Jason Statham'dan Jack adında bir çocuğu bulunuyor.

   Rosie Huntington-Whiteley oğlu Jack'in doğum gününü geçtiğimiz günlerde kutlamıştı.31 yaşındaki Britanyalı model koltukta iç çamaşırlarıyla oturduğu pozunda adeta nefesleri kesti.Rosie Huntington-Whiteley'in Instagram'da paylaştığı üç poz da birbirine benziyordu.Rosie Huntington Whiteley geçtiğimiz aylarda kadınların işine yarayacak makyaj tüyoları vermişti.'Doğal görünümlü' makyajı en iyi taşıyan modellerden Rosie Huntington Whiteley'den kadınların işine yaracak, kendisinin "5 dakika makyajı" adını verdiği o yöntem...

 

    "Cildi temizledikten sonra makyaj bazı olarak aydınlatıcı kullanıyorum. Böylece cildim biraz daha parlak ve dinç görünüyor."Rosie ikinci aşama olarak concealer (kapatıcı) kullanıyor. Her ne kadar çoğumuz kapatıcıyı sadece gözaltı için kullansa da ünlü model kapatıcıyı, yüzünü aydınlatma adına hem kaşlarının üstüne hem de dudaklarının çerçevesine uyguluyor (Dudakların çerçevesine concealer ya da aydınlatıcı kullanmak dudakları daha büyük gösteriyor).Yüz kontürleme bu kadar trend olmuşken Rosie'nin kullanmaması olmazdı zaten.

   Ünlü model kontür paletindeki koyu rengi yanaklarına uygulayıp, sünger yardımıyla yaydıktan sonra transparan pudrayla sabitleştiriyor. Makyajını tamamlamak için bronz pudrayla elmacık kemiklerine birkaç dokunuş uyguluyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Rosie Huntington
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.