Devlet Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü; 'HDP yalakaları nerede?'

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile HDP'ye seçimler öncesi övgüler yağdıranlar, Devlet Bahçeli'den ağzının payını aldı. Bahçeli isim vermeden Ahmet Hakan'ı yerden yere vurdu.

05 Ocak 2016 Salı 20:40
Devlet Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü; 'HDP yalakaları nerede?'






Devlet Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü; 'HDP yalakaları nerede?'

1 Kasım seçimleri öncesi ekranlarda HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ağırlayanlar, Demirtaş ve HDP politikalarına övgüler yağdıranlar bugün Bahçeli'nin adeta hedefi haline geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekranlarda saz çaldırıp HDP yalakalığı yapan sonra da yanılttın bizi diyen kurumuş vicdanlılar nerede?” diye sordu.

MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında isim vermeden Ahmet Hakan'a yüklendi.

Bahçeli seçimlerden önce Demirtaş'ı parlatan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a ağır göndermelerde bulundu. İşte bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

"Barış ve özgürlük dolandırıcısı HDP'li siyasetçi ve belediyeler PKK'lı tetikçilere kuryelik yapmakla meşguldür.

PKK'NIN KURŞUN ASKERLERİ

Davutoğlu, kaçak çay içmek yerine HDP'ye verdiği randevuyu iptal etmiştir. Bu gelişme karşısında biz HDP'yi flu görüyoruz dediğimizde eleştiri oklarını yönelten demokrasi vezirganları, PKK'nın kurşun askerleri neden kayıptır?

KURUMUŞ VİCDANLILAR

Ekranlarda saz çaldırıp HDP yalakalığı yapan sonra da yanılttın bizi diyen kurumuş vicdanlılar nerededir?"
Son Güncelleme: 05.01.2016 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.