Sevgililer Günü

   Seviyor ve Seviliyor olmak yaşamın en önemli olgusudur. Sevgi ve Sevgili eksikliklerin çiftleşmeyle tamlanmasıdır. Nereye baksam Sevgililer günü ile ilgili çok güzel ve heyecanlı bir telaş ,bir hazırlık var.

   Algıda seçicilik ya da sevdiğim oluşumlar olduğundanmıdır nedir, bilemiyorum ama oldukça keyifli ,heyecanlı ve yüksek bir adrenalin içine giriyorum .Çarşıda ,pazarda ve insanların yüreklerinde de bunu yakalıyorsunuz. Ülkemiz de ve dünya da yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen Bu gibi aktivasyonların yıl da bir kez de olsa olması beni de oldukça mutlandırıyor.

   Hayatımızın ve Duygularımızın üzerine atılan Sevgisizlik,nefret ve kin hiroşimalarından sonra Bu tarz seçilmiş günler adı ne olursa olsun (sevgililer ,anneler,babalar,öğretmenler,vb) bana çok ümit veriyor.Belki de bir çoğumuz şunu düşünüyordur. Sevgiler tek güne sığdırılmamalı, yalnızca bir gün mü sevgililer günü diğer günler sevgili değilmi ? hatta ticari günler olduğunu düşünenler de oldukça fazla.Bunun gibi bir çok benzeri düşünce, ama ben böyle özel günleri çok seviyorum.Sorgusuz ,sualsiz ve önyargısız her şeye rağmen oldukça masum buluyorum.

   Aslında zaman içinde farketmeden hergün birşeyler yapıyorsunuzdur ama o gün yaşanan heyecanları ve hummalı koşuşturmaları, Sevgili için yıl da bir gün de olsa hediye arayışı ,program telaşı gibi. Bütçene göre bir hediye almanın ya da kalbini koyduğun sürpriz bir masa hazırlamanın sadece yıl da bir kez böyle bir günde heyecanlanmanın Sevgini yoğun hissettirmenin Sevgiliye kendisini özel hissettirmenin Neresi kötü ,neresi ticari.

   Çok güzel bir duygu değil mi .Her yer Kalplerle donatılmış Kırmızıya dair ne varsa çalışılmış KALP objelerde kırmızıyla harika bir uyum ve ahenk içindeler.Onlar bile Sevgi ve Sevgili için birleşmişler sanki.Ellerinden geleni yapıyorlar. Ticari olsa da SEVGİ ve SEVGİLİYE dair yer alan tüm renkler ve objeler bana umut ve heyecan veriyor.

   Yaşamımızda tüm güzellikleri süsleyen tüm kötülüklerin üstünü örten sevginin ta kendisi değilmidir.O halde yılda bir kez de olsa böyle güzel kutlamalarla ve şımartılmalarla hala yüreklerimizi terketmeyen Sevgiye de Borcumuzu bir miktarda olsa ödemiş oluruz.

   Yaşamın büyüsü Sevmek ve Sevilmek te Yıl da bir gün de olsa sevdiğinizi büyüleyin. O na kendini farklı hissettirin.Ve Sevmekten asla vazmeçmeyin.Böyle bir günü belki yaşamak için bir daha zamanımız olmayabilir. Bu küçücük anları kaçırmayalım Haydi bakalım ertelemeyin. O halde müthiş bir gün yaşamak için daha ne duruyorsunuz .Sizinde Sevgiye ve Sevgiliye dair bir hikayeniz olsun.

KIRMIZI KALPLER TADINDA SEVGİLER YAŞAMANIZI DİLİYORUM

Nazlı Arman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.