Anadolu Efes, Baskonia'yı  konuk ediyor

 Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 10. hafta karşılaşmasında bu akşam İspanya’nın Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk ediyor.

30 Kasım 2018 Cuma 04:49
Anadolu Efes, Baskonia'yı  konuk ediyor






Anadolu Efes, Baskonia'yı  konuk ediyor

   Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 10. hafta karşılaşmasında bu akşam İspanya’nın Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.Avrupa arenasındaki 631. maçına çıkacak olan Anadolu Efes bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 630 karşılaşmada 347 galibiyet ve 283 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,1) aldı.

   2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 383. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 382 karşılaşmada 190 galibiyet ve 192 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,7) elde etti.


   Anadolu Efes ile Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz Avrupa kupalarında bugüne kadar 18 kez karşılaşırken, Anadolu Efes dokuz galibiyet ve dokuz mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan iki karşılaşmada iki ekip de birbirlerini birer kez mağlup ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 16 karşılaşmada ise Anadolu Efes sekiz galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti.

   Turkish Airlines Euroleague’in dokuzuncu haftasında Anadolu Efes, Darüşşafaka Tekfen’i Volkswagen Arena’da 93-88 mağlup etmiş, Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz ise Yunanistan’ın Panathinaikos Opap takımını evinde 86-77 yenmişti. Euroleague’de dokuzuncu haftanın ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ve iki mağlubiyet ile dördüncü sırada, Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz ise üç galibiyet ve altı mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.