Avrupa'da Anadolu Efes  tutulmuyor

Anadolu Efes deplasmanda Kızılyıldız’ı 85-78 mağlup etti

01 Şubat 2020 Cumartesi 09:28
Avrupa'da Anadolu Efes  tutulmuyor






Avrupa'da Anadolu Efes  tutulmuyor

   Anadolu Efes deplasmanda Kızılyıldız’ı 85-78 mağlup etti  Anadolu Efes’in Euroleague’deki dolu dizgin yürüyüşü devam ediyor. Temsilcimiz, deplasmanda Kızılyıldız’ı 85-78 mağlup etti ve 19. galibiyetini alarak liderliğini de rahatça sürdürmüş oldu.Bir ara 24 sayı fark yakalayan Efes, ev sahibi ekibin son bölümdeki geri dönüşüne engel olamadı ancak üstünlüğünü de hiç kaybetmedi.

   Anadolu. Efes’te her zamanki gibi Shane Larkin yıldızlaştı. Larkin 24 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Larkin’in yanında Chris Singleton da öne çıkan bir diğer isimdi. Singleton, 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve 3 top çalmaya imza attı.

   Vasilije Micic ise 32 dakikada 6 sayı ve 5 asist kaydetti ancak 5 top kaybı ve 5’te 0 üç sayı isabeti ile formsuz bir akşam geçirdi. Ev sahibinde ise Vladimir Stimac 14 sayı ve 9 ribaund ile oynadı. Dejan Davidovac ise 15 sayıyla takımının en skorer ismiydi.

   Ergin Ataman’ın öğrencileri çift maç haftasında 4 Şubat’ta CSKA Moskova’ya konuk olacak, 6 Şubat’ta ise Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
Anadolu Efes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.