Fenerbahçe yeni sezon formaları tanıtıldı

Fenerbahçe futbol takımlarının 2018 – 2019 sezonu boyunca giyecekleri formalar, adidas tarafından Sarı-Lacivertli taraftarlar ile buluşturuluyor.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 19:50
Fenerbahçe yeni sezon formaları tanıtıldı






Fenerbahçe yeni sezon formaları tanıtıldı

   Fenerbahçe futbol takımlarının 2018 – 2019 sezonu boyunca giyecekleri formalar, adidas tarafından Sarı-Lacivertli taraftarlar ile buluşturuluyor. 2018 – 2019 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden taraftarlar ile buluşurken yetişkin formaları 189 TL, genç formaları 139 TL, çocuk forma şort ve çoraptan oluşan setler ise 189 TL’lik fiyatları ile satışta olacak.

 

    adidas’ın futbol modasını stadyumlardan sokaklara taşıdığı “Stadium to Street” konseptinde üretilen ve Fenerbahçe futbolcuları tarafından terletilecek 2018 – 2019 sezonu formaları: Efsane Çubuklu Forma Fenerbahçe’nin tarihi ve vazgeçilmez forması olan Efsane Çubuklu Forma, 2018 – 2019 sezonunda da adidas farkı ile Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunulacak.

   Bir önceki sezona göre çubukları genişletilen ve iki renkli V yakalı olan çubuklu forma, efsane forma geleneğinin de bir devamı olacak. Sade tasarımı ve adidas’ın ikonik simgesi üç bant ile detaylandırılan Efsane Çubuklu Forma’nın tanıtımını Fenerbahçe’li futbolcularından Şener Özbayraklı ve Roberto Soldado yaptı. Efsane Çubuklu Forma, her sezon olduğu gibi 2018 – 2019 sezonunda da adidas’ın “HereToCreate” sloganı çerçevesinde Fenerbahçeli futbolcuların yaratıcılıklarını daha da üst seviyeye taşıyacak.

   Deplasman Forması Fenerbahçe’nin yurt içi ve yurt dışındaki deplasman maçlarında futbolculara eşlik edecek olan Deplasman Forması ise petrol mavi ve aqua mavi renklerin birleşimi ile üretildi. Özel desenli kumaşı ve tone in tone arması ile de fark yaratan Deplasman Forması, Fenerbahçe’nin başarılar ile dolu tarihi ve yeni nesil tasarım anlayışını tek formada buluşturuyor. Yine adidas’ın ikonik üç bantı ile detaylandırılan Deplasman Forması, diğer formalar gibi Fenerbahçeli taraftarların yaşamlarının her alanında kullanabilecekleri şekilde tasarlandı. 2018 – 2019 sezonu Deplasman Forması’nı takımın başarılı golcülerinden Roberto Soldado tanıttı.

   Üçüncü Forma Fenerbahçe’nin iki ana renginden biri olan sarı renk ile beyazı birleştiren üçüncü forma ise hem iç saha hem de dış saha maçları için alternatif olarak tasarlandı. Kulübün tarihi sarı-beyaz formasından ilham alınarak üretilen tasarımda enine çizgili sarı bölümler ve iki renkli V yaka da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Fenerbahçe taraftarları tarafından uzun süredir beklenen tasarımda adidas’ın üç bantı da formayı tamamlayan unsurlar arasında yer alıyor. 2018 – 2019 sezonu Üçüncü Forması da diğer formalar gibi Stadium to Street konsepti içerisinde taraftarların sadece stadyumda değil günlerinin her anında giyebilecekleri şekilde dizayn edildi.

   Fenerbahçe A Futbol Takımı’nın 2018 – 2019 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, her sezon olduğu gibi adidas’ın en ileri ve yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor. 2018 – 2019 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nden itibaren Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden taraftarlar ile buluşacak. Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar; yetişkin formalara 189 TL, genç formalara 139 TL ve çocuk setlerine de 189 TL’lik fiyatları ile ulaşabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.