İnternet kesintisi ne zaman sona erecek?

Türkiye genelini etkileyen internet kesintisi hakkında TTNet tarafından yapılan açıklamada sorunun büyük ölçüde giderildiği bildirildi..

11 Eylül 2019 Çarşamba 01:25
İnternet kesintisi ne zaman sona erecek?






İnternet kesintisi ne zaman sona erecek?

 
Bugün yaşanan internet kesintisi ve hız sorununun Türk Telekom altyapısından kaynaklandığı ortaya çıktı. Türk Telekom'un internet sağlayıcısı TTNET'te yaşanan kesintilerin giderildiği öğrenildi


Türk Telekom'un internet sağlayıcısı TTNET'te kesintiler yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada ise kesintilerin giderildiği bildirildi. 

Planlı kesintilerin ise şirketin İnternet sitesinden yayınlandığı aktarıldı.

TTNET, 11.09.2019 tarihinde saat 02.00'den 06.00'ya kadar İstanbul'da planlı bir çalışma gerçekleştirileceğini duyurmuştu.İnternet erişim sorunlarının anlık olarak gösteren Downdetector sitesine TTNET'te yaşanan problemler şu şekilde yansımıştı...

Konuya ilişkin Twitter'dan paylaşımlarda bulunan kullanıcılar şikayetlerini diye getirdi.

Son Güncelleme: 11.09.2019 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sultan 2019-10-10 22:48:01

yeter. nezaman. Gelecek internetten. FESBOOK. giremiyoru vatsaap mesaj. atıyorum