RTX 500 Kutlaması Devam Ediyor

Dokuz DLSS Oyunu ve 'THE FINALS' için Yeni GeForce Game Ready Sürücüsü Geliyor

12 Aralık 2023 Salı 19:16
RTX 500 Kutlaması Devam Ediyor






RTX 500 Kutlaması Devam Ediyor

 

RTX 500 kutlaması bu hafta dokuz DLSS oyunuyla devam ediyor: THE FINALS, SCUM ve THRONE AND LIBERTY bu hafta DLSS 3 desteğiyle erişime açılıyor.

Fortnite Chapter 5, Sands of AuraSilent Rain, Soulslinger: Envoy of Death ve The Devourer: Hunted Souls, bu hafta DLSS 2 desteğiyle piyasaya sunuluyor.

NVIDIA ayrıca ışın izleme, NVIDIA DLSS 3 ve  NVIDIA  Reflex için birinci gün desteği sunan THE FINALS için yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü tanıttı. Bu sürücü aynı zamanda Fortnite Chapter 5 ve Squad için de kullanılabiliyor.

Ayrıca, Black Myth: WukongMecha BREAK ve The First Descendant için beklenen RTX oyunları için yeni fragmanlar çıktı.

DLSS oyun haberleri bu hafta şunları içeriyor:

o  Call of Duty®: Warzone 1. Sezon - NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex ile bugün erişilebiliyor. DLSS 3 ile performansı artırın ve birçok GeForce RTX 40 Serisi oyuncunun 4K'da etkinleştirilen maksimum ayarlarla 120 FPS'i aşmasını sağlayın.  Call of Duty: Warzone'da NVIDIA Reflex, sistem gecikmesini % 28'e kadar azaltıyor.

o  The Devourer: Hunted Souls - DLSS 2 desteğiyle artık erken erişimde.

o  THE FINALS - ışın izleme, NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex ile artık erişilebiliyor. Ve NVIDIA Reflex, sistem gecikmesini %57'ye kadar azaltıyor.

o  Fortnite Chapter 5 - Fortnite bu hafta Bölüm 5'i başlatıyor ve yeni LEGO Fortnite, Rocket Racing ve Fortnite Festival deneyimlerini ekliyor. Fortnite artık DLSS 2 ve Reflex desteğiyle erişilebiliyor. 

o  Sands of Aura - şimdi DLSS 2 desteği alıyor. 

o SCUM - DLSS 2'den DLSS 3'e 14 Aralık'ta güncelleniyor.

o   Soulslinger: Envoy of Deathi - 14 Aralık'ta DLSS 2 ve DLAA desteği alıyor.

o  Silent Rain - DLSS 2 desteğiyle artık erken erişimde.

 o THRONE AND LIBERTY - DLSS 3 ve Reflex desteğiyle artık erişilebiliyor. NVIDIA    testlerinde, GeForce RTX 40 Serisi oyuncularının, maksimum ayarlarla 4K'da DLSS 3 kullanarak performanslarını ortalama 2,6 katına çıkarabildikleri ve 2560x1440 ve 1920x1080'de ortalama 1,9 katına çıkarabildikleri tespit etti.

Anahtar Kelimeler:
RTX 500THE FINALS SCUM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.