Bu paçozluk kimin işi?


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Millet İttifakı Adayı Mansur Yavaş'ın, eski başkan Melih Gökçek ile ilgili uygulamaları akıllara durgunluk verecek kadar ucuz gösteriye döndü. Kahve dedikodularına malzeme olmayacak kadar paçoz özellikleriyle, muhalif basının bile ilgisini çekmeyen kamera sökme piyesinin biletleri galiba elde kaldı.

Melih Gökçek'in çeyrek asırlık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde 'Milyarlarca dolarlık yolsuzluk' iddialarıyla meydanlarda vatandaştan destek isteyen Mansur Yavaş ve ekibinin son bir aydır ipe sapa gelmez iddiaları hala hafızalarda yerini koruyor.

Büyük yolsuzluk belgeleri bekleyen kamuoyu, kayıtlardan çoktan düşmüş bir adet jekski ve dört güvenlik kamerası ile başbaşa bırakıldı. 

Ankara Halk Ekmek tarafından AK Parti teşkilatlarının etkinliklerine 60 bin ekmek gönderildi iddiası Gökçek ve ekibinin şanına yakışmayacak kadar kifayetsiz bence. Günlük 2 milyon ekmek üretim kapasitesine sahip tesislerden 60 bin ekmeğin gönderildiği yaygarası fire bile olmayacak kadar yetersiz.  

Şimdi değeri  8 - 10 bin liralık jetski ile 5 - 6 bin liralık güvenlik kamerasına kafayı takanların Ankara'nın bütününü nasıl göreceklerini doğrusu çok merak ediyorum. Küçük hesaplarda yolsuzluk arayanların çoğunlukla matematikten iyi anlamadığı geç te olsa ortaya çıkıyor. 

Yıllarca Ankara'yı yöneten Melih Gökçek'in evinin etrafındaki birkaç adet güvenlik kamerasını, milyonlarca insanın sorunu haline getiren yönetim zekasına, Ankara'yı teslim etmek büyük haksızlık olur.


Böylesine beceriksiz, vizyonsuz bir ekibin, Ankara'nın temel sorunlarıyla ilgilenmek yerine Gökçek'in evinin etrafındaki 4 güvenlik kamerasını söktürmek için bir haftadır gündemi işgal etmesi, Yavaş'ın karizmasını çizdirmekten başka bir işe yaramıyor. 4 güvenlik kamerasını sökmek için boksör ve güreşçilerin de bulunduğu 20 kişilik ekibi gönderen yönetim, bakalım su faturası tahsilatı için evlere kimleri gönderecek...

Akıllı bir yönetim, Gökçek'in evinin etrafındaki kameraları sökmek yerine sayısını çoğaltması, Ankara'ya yıllarca hizmet etmiş bir başkanın can güvenliği endişelerini gidermesine yardımcı olması beklenirdi.

Bu nezaket, siyasi hesaplaşmalara mani olmadığı gibi size puan kazandırabilirdi.

AK Partili belediyeleri mumla aratacak bir kadronun Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde rutin hizmetleri bile üretebilecek kapasiteden uzak olduğunu kestirmek zor değil. 


Belediyeye ait resmi kurumlara kendi resmini astırmamak vatandaşın hoşuna gidebilir belki, ama o kurumları, bir saatin çarkları gibi uyum içinde tıkır tıkır çalıştırmak Mansur Yavaş ve ekibinin daha öncelikli işi olmalı. 


Milyarlarca liralık ihale vurgunu iddialarının ardından bir jetski ile 4 güvenlik kamerasına dört elle sarılan Sayın Mansur Yavaş; bu ucuz gösteriler temsil ettiğiniz siyasal harekete, sadece Ankara'da değil bütün Türkiye'de zarar verecek. 


Ankara'ya TEMA parklar yapmanıza, rakibiniz Mehmet Özhaseki gibi çocuk köyleri kurmanıza, Moskova Belediyesi ile ilişkilerimizi renklendirmenize hiç gerek yok. 


Belli ki geçmiş dönemi kurcalayacak akıllı zeki bir ekibiniz mevcut değil. Size verilen bilgilerin çoğunun eksik ve yanlış olduğunu, Gökçek'in verdiği cevaplardan anlıyoruz, bol bol gol yemek yerine işinizi yapın Sayın Başkan.

Suyu akan, trafiği işleyen, caddeleri temiz, zabıtaları denetimde bir kurumu adamı gibi çalıştırın yeter. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HOCA 2019-07-08 23:28:14

1983-1988 yılları arasında okuduğum üniversite oku ak için Kırıkkale' den Eskişehir' e her dönem iki üç kere gider gelirdim. O yıllarda bile Siteler, Aydınlıkevler kavşaklarında acayip bir trafik yoğunluğu yaşanır vaktimin çoğu yollarda geçerdi. Şimdi Oğlum TOBB Üniversitesi'nde okuyor. Geçen hafta mezuniyet töreni için oluluna gittik. Kayaş' tan TOBB Ünv' ne kadar nerdeyse hiç durmadan akan trafikte Melih Başkanımızı sevgi ve dualarla anarak geçtik harika yapılmış yollardan, alt ve üst geçitlerden. Biz seden razıyız, Rabbimiz de razı olsun inşaellah Melih Başkanım.

Avatar
Aktroll 2019-07-09 00:40:43

Kim yazdiysa eline saglik. Cok guzel bir haber. Buyuk baskan melih gokcel

Avatar
Başkan 2019-07-09 04:47:32

Melik gökkeş başganım Allah razi olsun sizden. Sen bizim başganımızsın . Mockba halkıda sizi seviyor. Yol yabtın biz eniklere Allahu Ekber başgannım

Avatar
Ahmet 2019-07-09 05:33:43

Melih başkanla Mansur başkanı kıyaslamak Melih başkana yapılacak en büyük haksızlık ve ayıp olur
Konuşmaya gerek yok , sadece çiçek böcek sevgi şeker minnoş ninni bunları 5 sene dinleyeceğiz maalesef yazık ah Ankara ah

Avatar
Mesut cem bayima 2019-07-09 19:29:56

Deveye diken mansuru sevenlere oy verenlere sn yarar

Avatar
Celal Uludemir 2019-07-10 06:11:48

Atasözü ile cevap vereceğim Affedersiniz Eşek ölür kalır semeri Yiğit gider kalır Eseri

Avatar
Sadık gebik 2019-07-10 07:07:51

Aferin la haci memet hep seni gazetelerde veya medyada duymak istedim gec oldu ama gür aktivite bekliyorum yolun acik olsun

Avatar
Ahmet Türk 2019-07-10 08:21:37

Biraz sabredin, bakın ne güzellikler çıkacak.. Mesela beyaz tv gibi..