İrfan Koç: Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzemize götürmek istiyoruz

14 Aralık 2012 Cuma 17:05
İrfan Koç: Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzemize götürmek istiyoruz






İSTANBUL (CİHAN)- Bursaspor Kulübü Asbaşkanı İrfan Koç, Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarının fikstür çekimi İstanbul Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi. A Grubu'nda 1461 Trabzon, Fenerbahçe ve Sivaspor'la karşılaşacak Bursaspor'da asbaşkan İrfan Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İrfan Koç, ilk maçlarını kendi sahalarında 1461 Trabzon ile oynayacaklarını dile getirerek, 1461 Trabzon Galatasaray´ı elemiş bir takım. Biz de geçen sene final oynamıştık. Bu sene de kupayı almayı arzuluyoruz. Lig şampiyonluğunun ardından Türkiye Kupası´nı da müzemize götürmek istiyoruz. ifadelerini kullandı.

Koç, grup için de Arzuladığımız takımlar çıktı. İnşallah her şey hayırlı olur. dedi.

Bu arada Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman´ın Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları arasında yaşanan gerginliğin son bulması yönünde yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine İrfan Koç, açıklamanın yerinde olduğunu kaydetti. Koç, şöyle devam etti:

Biz de sorunu çözmek istiyoruz. Bu uzamış bir sorun. Geçen senelerde bitmesi gerekiyordu. Aramızda oynanacak ilk maç hangi sahada olursa olsun rakip takım taraftarlarının geleceği kararını almıştık. İlk maç İstanbul´da oldu ve bizim taraftarlar geldi. Orada da kavga tekrarlanması oldu ve bu işin sonucu gelmedi. Bu kavga kimseye fayda getirmiyor. Bizim de düşüncemiz aynı yöndedir.

Kupada B Grubu´nda mücadele edecek Eskişehirspor´da yönetim kurulu üyesi Kaan Ay ise diğer kulüplere başarılar dileyerek, İnşallah bu turu da geçeriz. Eskişehir camiası olarak bu kupayı çok arzuluyoruz. İnşallah bu sene kupayı biz alırız. dedi.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR İKİNCİ BAŞKANI YILMAZ: 8 TAKIM DA GÜÇLÜ

Grubun diğer takımı Medical Park Antalyaspor´da ikinci başkan Ali Yılmaz da gruplara kalan 8 takımın da güçlü olduğunu bu sebeple bulundukları grubun öneminin olmadığını söyledi.

Ali Yılmaz, kupaya devam etmenin kendileri için önemli olduğunun altını çizerek, Her iki kulvarda da iddialıyız. Bir kolej takımımız var. Türkiye liginin ve kupasının en çok gol atan takımıyız. Göze hoş gelen futbol sergilediğimize inanıyorum. Futbol severleri maçlarımızı izlemeye davet ediyorum. Kupa maçlarını da lig maçları gibi seyretsinler. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.