• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Spor
  3. ROBERTO CARLOS'A EVİNİN ÖNÜNDE TARAFTAR DESTEĞİ
Spor
Yayınlanma: 21 Aralık 2014 - 17:41

ROBERTO CARLOS'A EVİNİN ÖNÜNDE TARAFTAR DESTEĞİ

SİVASSPOR'la yollarını ayıran Roberto Carlos, evine gelip kararından vazgeçirmek için sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara, "Yönetimle yaptığımız toplantıda ayrılık kararının daha iyi olacağına karar verdim. Yoks

5 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ROBERTO CARLOS'A EVİNİN ÖNÜNDE TARAFTAR DESTEĞİ
SİVASSPOR'la yollarını ayıran Roberto Carlos, evine gelip kararından vazgeçirmek için sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara, "Yönetimle yaptığımız toplantıda ayrılık kararının daha iyi olacağına karar verdim. Yoksa gitmek istemiyordum" dedi.
Roberto Carlos, evinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Üzgün olduğu gözlenen Carlos, Sivasspor'da güzel günler yaşadığını belirtirken şunları söyledi:
"Benim için çok büyük bir deneyim oldu. Taraftarımız bizi çok güzel destekledi burada olduğumuz sürece. Geçen sene güzel bir oyun oynadık, takımımızı iyi yerlere taşıdık. Bu sene de güzel oynadık ama gol eksik kaldı. Futbolda da gol olmayınca sonuç olmuyor. Başarısızlık oluyor. Benim için çok güzel bir deneyimdi ve çok mutlu günler geçirdik burada. Dünkü maç sonrasında akşam yönetim ile yaptığımız toplantı vardı. Uzun uzadıya konuştuk ve bırakmamın bu takım için daha iyi olacağına karar verdik. Yönetim maç sonrası tepkilerden bahsetti. Bunların hepsinin sonucunda bırakmanın daha doğru olacağına karar verdik. Ben gitmek istemiyordum ama yaptığımız toplantıdan sonra ayrılma kararı aldım. O havayı hissettim. Bana taraftardan tepki olmadığını biliyorum. Ayrılıklar güzel şeyler değil. Kim ne kadar hatalı kim yanlış yaptı bilinmeden ayrılma doğru değil ama belki bunun takım için daha doğru olacağına karar verdik."
'TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ'
Sezon başında dünya kupası nedeni ile geç geldiği yönündeki eleştirilere ve yardımcı antrenör Cesar Domingos'un ayrılmasına da değinen Carlos, bu konuda şöyle konuştu:
"Dünya kupasına biraz daha fazla şey öğrenmek için gittik. Yeni deneyimler için gittik. Cesar, iyi bir antrenör ve futbol adamıydı ama beraber çalışma konusunda anlaşmazlığa düştük ve yollarımızı ayırmak zorunda kaldık" dedi. Takımın her zaman güzel futbol oynatmaya çalıştığını belirten Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Belki biraz şansızlık vardı. Aslında bu sezon da iyi oynadık. Türkiye ligine bakarsanız güzel futbol anlamında en iyi oynayan Sivasspor'dur ama gol eksik kalıyor. Rakip takımların teknik direktörleri tebrik ve teşekkür ediyorlardı güzel futbolumuz için. Bakarsanız istatistiklere hemen her maçta üstünüz. Kaleye çektiğimiz 7-8 şutlar var ama gol olmayınca anlam kazanmıyor. Rakipler 1-2 şutta gol buluyordu."
'HAKEMLER CANIMIZI YAKTI'
Ligde bu sezon hakemler konusunda çok fazla canlarının yandığını belirten Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hakemlerin ciddi anlamda zararlarını gördük. Hemen her maçta gördük. Akhisar maçında penaltımız iptal edildi, Eskişehir maçında verilen 6 dakika uzatmanın sonunda yediğimiz gol var. Bu zararları hep çektik. Umarız ki bu değişir ve Sivasspor için daha doğru kararlar verilir. Ben bir çok ülkede futbol oynadım ama bu sezon karşılaştığımız kadar çok hakem hatası ile hiç bir ülkede karşılaşmadım. Hakemlerin biraz daha ileriye gitmesi, FIFA ve UEFA'de yer alması için profesyonelleşmeleri şart."
'3 OYUNCU İSTEMİŞTİK'
İyi bir takım olmak için eşit seviyede en az 14 futbolcu olması gerektiğin belirten Carlos devre arasında takımı güçlendirmek için isimler belirlediklerini belirtirken de şöyle dedi:
"Şu andaki devre arasında benim 3 isim vardı almak istediğim. 3 oyuncu istiyorduk ama buna zaman olmadı. Ama zaman ve fırsat olsaydı yönetimimiz bize destek olup gereken oyuncuları getirecekti."
Futbolcularla sorunu olmadığını belirten Carlos, "Herkesi aynı şekilde hoş tutmak mümkün değil. Oynayan arkadaşlarımız mutlu oluyor, oynamayanlar ise mutsuz oluyorlar, belki bize karşı da bir hoşnutsuzluk oluyor. Ama onları oyuna sürdüğümüzde diğerleri kadar fayda sağlayamıyorlar" ifadelerini kullandı.
ADEM KOÇAK'A ÖVGÜ
Kararından dönüşünün olup olmadığı sorusu üzerine Carlos, "Ben böyle bir karar aldığımda genelde dönüşü olmaz. İnter, Real Madrid, Fenerbahçe ve Corinthias'da böyle oldu. Kişisel hayatımda da böyle. Bir karar aldığım zaman geri dönüşüm zordur. Her zaman Sivassporu takip etmeye ve gönülden desteklemeye devam edeceğim. Burada unutamacayacağım anılarım var" dedi.
Birlikte getirdiği Cicinho ve Da Costa gibi oyuncuların da ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna da , "Bu yönetimin de isteğine bağlı olan bir şey. Ama ben gidince onların gideceğini sanmıyorum. Bir oyuncu var ki burdan sonraki gideceğim kulüplerde de yanımda görmek isteyeceğim. O isim Adem Koçak. O üst seviye bir profesyonel ve iyi bir karakter. Eğer hepsi Adem gibi olsa bu durumda olmazdık" dedi.
Takımdan ve Sivas'tan buruk ayrılacağını dile getiren Carlos, "Bir burukluk ve üzüntü var ama bir yandan da ailemin yanına gideceğim. Uzun zamandır ailemin yanında olamadım, onların yanında olacağım için buruk da olsa bir sevinç var. Ama buranın çok fazla özlemini hissedeceğim. Şimdi evime gideceğim ve yeni gelecek teklifleri değerlendireceğim" diye konuştu.
TARAFTAR EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI
Carlos'un ayrılık kararını öğrenen 100 kadar taraftar, Roberto Carlos'un Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan evinen önünde toplandı. Uzun süre 'Bırakma bizi Roberto Carlos' tezahüratı yapan taraftarlar, Sivasspor'dan ayrılmasını istemediklerini söylediler. Evinin önüne çıkarak taraftarlara sarılan Carlos'un duygulandığı gözendi. Bazı taraftarlar da gözyaşlarını tutamadı. Evinin önünde meşale yakıp uzun süre bekleyen taraftarların çağrıısı üzerine bir kez daha dışarı çıkan Carlos'u kırmızı beyazlılar omuzlara alarak sevgi gösterisinde bulundular, kararını tekrar gözden geçirmesini istediler.
Bir taraftar ise kent meydanında toplanarak Roberto Carlos için sevgi gösterilerinde bulundu. 

FOTOĞRAFLI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
SARSILMAZ’dan Olimpik Atıcılığa Stratejik Destek
SARSILMAZ’dan Olimpik Atıcılığa Stratejik Destek
Milli Takım oyuncularına olmayan villaların sözünü vermişler
Milli Takım oyuncularına olmayan villaların sözünü vermişler
Milli Maç Coşkusu'nu İBB meydanlara taşıyor
Milli Maç Coşkusu'nu İBB meydanlara taşıyor
İzeltaş Dünya Motosurf Şampiyonası’nda Türkiye Rüzgarı Esti
İzeltaş Dünya Motosurf Şampiyonası’nda Türkiye Rüzgarı Esti
Son Haberler
Bedi Akartürk, 87 yaşında Türkü ziyafeti yaşattı
Bedi Akartürk, 87 yaşında Türkü ziyafeti yaşattı
Ünlü modellerden Aksaray çıkarması
Ünlü modellerden Aksaray çıkarması
Temmuz ayı ilk haftası kitapları | Özkan Saçkan inceledi
Temmuz ayı ilk haftası kitapları | Özkan Saçkan inceledi
Çorlu'da doğal gaz patlaması 2 can aldı
Çorlu'da doğal gaz patlaması 2 can aldı
Boğaziçili öğrenciye fotoğraf çektirmeme cezası
Boğaziçili öğrenciye fotoğraf çektirmeme cezası
FOTOĞRAFLAR - BAĞCILAR'DA 17-25 ARALIK PROTESTOSU
FOTOĞRAFLAR - BAĞCILAR'DA 17-25 ARALIK PROTESTOSU

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.