• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Politika
  3. DAVUTOĞLU: CHP'DE AŞÇI YOK, YAMAĞI BİLE YOK
Politika
Yayınlanma: 21 Aralık 2014 - 17:59

DAVUTOĞLU: CHP'DE AŞÇI YOK, YAMAĞI BİLE YOK

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu aşçılarıyla ünlü Bolu'da CHP'ye aşçı ile göndermede bulunarak, partisinin 12 yılda lezzetli bir yemek ortaya çıkardığını belirterek, "CHP'de malzeme zayıf, aşçı yok,..

4 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu aşçılarıyla ünlü Bolu'da CHP'ye aşçı ile göndermede bulunarak, partisinin 12 yılda lezzetli bir yemek ortaya çıkardığını belirterek, "CHP'de malzeme zayıf, aşçı yok, aşçı yamağı bile yok" dedi.
Ak Parti Ankara il kongresine katıldıktan sonra helikopterle Bolu'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, burada da partisinin 17 Temmuz Spor Salonu'nda yapılan il kongresinde coşkuyla karşılandı. Salonda 'Biz iki adam sevdik biri usta, biri hoca' dikkati çekerken, Davutoğlu boynunda Boluspor atkısıyla kürsüye çıktı.
Ne zaman ruhunda dinlenme ihtiyacı olsa kendisini Tokad-ı Hayreddin'in ve Akşemseddin'in huzuruna atmak için Bolu'ya geldiğini anlatan Davutoğlu, "Bugün Ankara'da muhteşem bir kongre yaptık. Hacı Bayram-ı Veli'nin diyarından onun talebesi olan Akşemseddin'in diyarına bu dava bayrağını getirdik. Bolu bizim için bir sığınaktır, davamızın yükseldiği bu aziz belde hep kalbimizde, hep zihnimizde olacaktır. Hep dik duracağız, dünyanın bütün zalimlerine karşı Köroğlu gibi dimdik duracağız" dedi.
"HİÇBİR NAMERT BİZİM YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DURDURAMAZ"
Partili gençlerin 'Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir' sloganları üzerine Davutoğlu, "İşte Bolu'dan yükselen bu sesi bu milletin arasına fitne sokmaya çalışan herkes duysun, kulaklarının ta derinliğine kadar işlesin. Türk Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir" diye konuştu. Davutoğlu, Türk- Kürt, Alevi- Sünni ayrımına izin vermeyeceklerini belirterek, "Tek bir yürek olacağız, tek bir ses olacağız, tek bir nefes olacağız. İşte davamızın esası budur. Bunu engellemeye çalışanlar olacak. Köroğlu'nun dediği 'Tüfek icat oldu mertlik bozuldu.' Namertler çıkacak, bunu biliyoruz. Ne zaman milli birlik dediysek namertler çıktı, çıkacak. Bir takım kumpaslarla bizi arkadan hançerlemeye çalışanlar çıkacak ama Bolulular biliyor biz namertler karşısında mertliğin sembolü olmuş Bolu'dan haykırıyoruz; hiçbir namert bizim yürüyüşümüzü durduramaz" dedi.
CHP'DE AŞÇI YOK, AŞÇI YAMAĞI BİLE YOK
Bolu'nun aşçılarıyla ünlü olmasına da değinen Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Buradan siyasete bir geçiş yapmak istiyorum. İyi bir yemek için sadece malzeme yetmez, iyi bir aşçı da lazım. Malzeme ne kadar iyi olursa olsun, aşçı iyi olmadı mı yemeğin ya tuzu eksik olur, ya da herhangi bir unsuru. 90'lı yıllarda, coğrafya aynı, malzeme aynı, insan unsuru da aynı, birilerini ithal etmedik aynı insan, 90'lı yıllarda Türkiye namerde muhtaçtı, muhtaç. Bu namert karşısında başı eğilmeyen aziz milletimiz IMF'den borç alan, borç için kapıda bekleyen başbakanlar, bakanlar gördü. 2 binli yıllarda ne oldu? Değişen şu malzeme aynı ama aşçı değişti. Sayın başbakanımız liderliğinde Ak Parti kadroları geldi ve o zaman Türkiye'nin kaderi değişti. Sonra sayın başbakanımız milletin oylarıyla cumhurbaşkanı makamına geldi. Ve emaneti yeni Türkiye'nin başbakanı şerefine nail olan bendenize tebliğ etti. İşte 12 yıl içinde nasıl bu malzemeden çok lezzetli bir yemek çıkmışsa, önümüzdeki yıllarda da o lezzetli yemeği yapacak Ak Parti'nin yetenekli, ehil aşçıları işbaşında olacak. Bir de CHP'ye bakalım. Malzeme zayıf, aşçı yok, aşçı yamağı bile yok."
ŞİŞLİ'Yİ BİLE İDARE EDEMİYORLAR
Şişli Belediyesi'ndeki çekişmeye dikkat çekerek, CHP'nin Şişli'yi bile idare edemediğini ileri süren Davutoğlu, "Biz bütün Türkiye'yi planlarken, bütün Türkiye'yi karış karış dolaşırken, onlar bir ilçeyi bile idare edemiyorlar. Yalova'da ağaçlar kesiliyor, Kılıçdaroğlu'na soruyorsunuz 'Ben ağaç kesilmesine karşıyım ama haberim yok'" diyor. Malzeme bozuk, aşçı yok" dedi.
Ne zaman darbe lafı geçse arkasında CHP'nin olduğu suçlamasında bulunan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben Meclis'te 'siz darbecisiniz' dediğim de darıldılar, gücendiler. Ne zaman darbe lafı geçse arkasında CHP vardır. Biz darbelerin vesayetin kökünü kazıdık, inşallah bu topraklarda bir daha milli irade dışında kimse hükmedemeyecek, kimse milletten almadığı bir gücü kullanamayacak. Baktılar ki biz darbelerin kökünü kazıdık ama darbe kanlarında var ya Şişli Belediyesi'nde kendi aralarında darbe yapmaya kalktılar. Ayrıca baktılar darbe dönemi bitti vesayetlerin peşine düştüler. Bir CHP milletvekili '30 Mart seçimleri öncesinde paralel yapıyla işbirliği yaptık, hata yaptık' dedi. Şimdi Kılıçdaroğlu'nun cevap verme vakti. Soru sorma değil, hesap verme makamında 30 Mart'tan önce paralel yapıyla işbirliği yaptınız mı yapmadınız mı? Yaptıysanız ne verdiniz, ne aldınız. Kılıçdaroğlu ne verdin paralel yapıya, ne aldın? Bu ilişkileri ortaya çıkartacağız."
Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yakınlarını SSK'da işe aldığını da ileri sürerek, "Bir televizyon programında 'Benim yakınlarımdan 7 kişi bile girmiş olsa ben istifa etmeye hazırım' demişti. Bugün isimler yayınlandı. Amca oğlu, dayı oğlu, teyze oğlu her türden akrabasının kendi genel müdürlüğü döneminde SSK'ya girdiği belgelendi. Bu sorulara cevap verme vakti" diye konuştu.
Konuşmasında evlendikten sonra ilk tatilini Abant'ta yaptığını belirten Davutoğlu, "Bolu'yu kültür, turizm ve gelişim bölgesi ilan ediyoruz. Dünyanın her yerini geziyoruz. Alp'ler Bolu'dan Abant'tan güzel değil. Turizmin gözbebeği haline getireceğiz Bolu'yu" dedi.

FOTOĞRAFLI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Gülşah Durubay'a iftira atan kadına partide görev vermişler
Gülşah Durubay'a iftira atan kadına partide görev vermişler
Ümit Özdağ'dan seçim öncesi Suriyeli uyarısı
Ümit Özdağ'dan seçim öncesi Suriyeli uyarısı
AKP'ye geçmişti | 35 lüks TOGG ile gösteri yaptı
AKP'ye geçmişti | 35 lüks TOGG ile gösteri yaptı
Özgür Özel Güvenpark'ta kayyum yönetimine meydan okudu
Özgür Özel Güvenpark'ta kayyum yönetimine meydan okudu
Son Haberler
Bedi Akartürk, 87 yaşında Türkü ziyafeti yaşattı
Bedi Akartürk, 87 yaşında Türkü ziyafeti yaşattı
Ünlü modellerden Aksaray çıkarması
Ünlü modellerden Aksaray çıkarması
Temmuz ayı ilk haftası kitapları | Özkan Saçkan inceledi
Temmuz ayı ilk haftası kitapları | Özkan Saçkan inceledi
Çorlu'da doğal gaz patlaması 2 can aldı
Çorlu'da doğal gaz patlaması 2 can aldı
Boğaziçili öğrenciye fotoğraf çektirmeme cezası
Boğaziçili öğrenciye fotoğraf çektirmeme cezası
AHMET ÖZAL: SEÇİM BARAJININ YÜZDE 5'E İNDİRİLMESİ LAZIM
AHMET ÖZAL: SEÇİM BARAJININ YÜZDE 5'E İNDİRİLMESİ LAZIM

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.