CANIM DOSTLARIM ,

    Evet koca bir yılı daha arkada bırakmanın yorgunluğu ve yeni bir yılın ilk günlerini karşılamanın heyecanıyla Özlemlerimizi sevdalarımızı tutkularımızı sevinçlerimizi belki de yeni gelen yıla erteledik farkında olmadan. Oysa ki ne kadar ertelersek erteleyelim zaman adeta su misali akıp gidiyor.

   Kimisi bebek kararını ertelemiştir kimisi evlilik kararını belki de sevdiğini söyleyebilmeyi ertelemiştir kimisi de. İmkan olabilseydi de ölmeyide erteleyebilseydik sevmeye doyamadıklarımızın. Her ne kadar, bıkkınlık derecesine varan yaşamsal olumsuzluklara rağmen sonuç da biçildiği kadar yaşanacak bir ömrü var tüm insanların. Dilerim ki yeni dediğimiz bu yıl iyiliklere güzelliklere sevgilere bolluk ve bereketlere açık olur kucaklar bizleri. Sevdiklerimizle beraber huzur ve mutluluk içerisinde yaşarız kavgasız barış sükunet ve insanlık onuruna yakışır bir şekilde.

    Umutları bir başka bahara ertelemek gibi biten bir yılın ardından bakarken. Oysa elimizden kayıp giden bu yılı da yeni sevinçler ve yeni beklentilerle karşılamamışmıydık? Tebessümle bakmamışmıydık geleceği düşlerken? Ona da sarılmamışmıydık ilk defa karşılaşmanın verdiği heyecan ve coşkuyla hazzıyla... Büyülenmemişmiydik onunla kucaklaşırken Göz açıp kapayıncaya kadar dediğimiz bir yaşamın içinde bir türlü bitmek bilmeyen isteklerimizdi, Günlere, aylara dahası yıllara sığdıramadığımız. Hedeflerimizdi, hayatı kucaklarken sancılarıyla Umutlarımızdı İnancımızı kaybetmeden beklediğimiz.

   Sıkıntılarda vardı, olmazmı hiç hayat bu işte. Zamansız ayrılıklar çaldı kapımızı. Ayrılmam dediklerimizden vazgeçtik, vazgeçmek zorunda kaldık şehrimizden ayrıldık Sevdiklerimizden evimizden, işimizden, eşimizden… Birde hep o erken gelen ölüm vardı ya O hepsinden de kötüydü. Gördüğümüz, konuştuğumuz yan yana olduğumuz ya da yıllardır hiç görmediğimiz insanların ölümü. İçimizde ki tüm üzüntüleri, kırgınlıkları, kaçırılmış fırsatları, öfkelerimizi, umutsuzluklarımızı 2020′de bırakmamız dileği ile… Geride bırakacağımız bu yılda bizi mutlu etmeyen herşeyi “BIRAKALIM GİTSİN” Geriye yeni yılla 2021 ile birlikte hep güzellikler, mutluluklar KALSIN. Sevgi tadında sağlıklı ve umutlu bir yıl diliyorum ..

YENİ YILINIZI EN İÇTEN,EN GÜZEL İYİ DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM ....

NAZLI ARMAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.