Fenerbahçe de Lig'e geri döndü

   Lig'in ikinci yarısında oynadığı iki deplasman maçında da yenilen sarılacivertliler kendi evinde oynadığı Kasımpaşa maçını alarak Lige yeniden döndü. 
   Forvet oyuncularının sakatlıklarından dolayı forvetsiz sahaya çıkan sarılacivertliler Kyut'ı ilerde tutarak gol aradılar.  Orta saha ağırlıklı kadro ile sahada yer alan sarılacivertlilerde forvette Kyut bekleneni vermeyince gol yollarında etkili olmakta zorlandılar. 
   Özellikle ilk yarıda pozisyon bulmakta çok güçlük çektiler. 
   Maçın ikinci yarısında Alper sahaya çıktı.  Yorulan ve oyundan düşen Kasımpaşa'nın sol tarafını adeta Hallaç pamuğu ibi attı. 
   Kasımpaşa maçın başından itibaren denk bir futbol ortaya koydu.  Kırmızı kartla oyundan atılan ve takımın en fazla koşan ve orta sahasını ayakta tutan Kerem Şenaş oyundan çıkınca Kasımpaşa oyundan düştü. 
   Maçın 62.  dakikasında Emre'nin güzel golü sarılacivertliler Lig'e döndürdü.  Ancak oyuncusu eksik Kasımpaşa Fenerbahçe defansının evlere şenlik hatasından 79.  dakikada maça ikinci yarıda giren Malki'nin golü ile adeta şok oldular. 
   Kasımpaşa'nın beraberlik golünden hemen sonra 81.  dakikada Bekir Fenerbahçe'nin galibiyet golünün atarak sarılacivertlileri hayata döndürdü. 
   Maçı bu gollerle kazanan sarılacivertliler iki haftalık kötü sonuçtan sonra nefes aldılar. 
   Kolay değil iki hafta üstünse kazanacağın maçları verip en yakın rakibine puan farkının azalmasının getirdiği Travma tüm futbolcuları olumsuz etkilemiş.  Başta Mehmet Topal, Holmen, Kyut, Kadlec, oyuna katkısı sıfırdı. Caner'in soldan bindirmelerini çok aradı Fenerbahçe. 
   Travma en  çok ta Ersun Hocayı etkilemiş. Hala üzerinden atlatamamış.  Maç göz göre kaydediliyordu. Israrla Emenike'yi oyuna almamakla,tam alacakken golü bulunca vazgeçmesi ile ve golü yedikten sonra yine alacakken golü bulunca vazgeçmesi onun hala tedirğinLigi üzerinden atamamasının en somut örneği. 
  On kişi kalan Kasımpaşa karşısına Emenike oyuna girse maç çok daha farklı olurdu. 
   Oysa Salı günkü Kasımpaşa Beşiktaş maçını birkez daha izlese Kasımpaşa'nın en zayıf yanının solbekleri Sancak olduğunu görürdü. Sancak iyi niyetli ama çok aceleci ve kararlarında tereddütlü. 
   Bu durum da rakip takımların avantajı oluyor doğal olarak. 
   Sonuçta sarı-lacivertliler son derece kıymetli üç puan aldılar. Moraller geri geldi. Oyuncular kendilerine güvenlerini yeniden kazandılar. Artık bundan sonrası kendi ellerinde Şampiyon olmakta, olmamakta. 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.