Farklı bir Fenerbahçe

   Fenerbahçe bu sezon ilk deplasman maçında Rizespor’la karşılaştı.Geçen seneki oyunu göz önüne getirirsek, bu sezon bambaşka bir Fenerbahçe seyredeceğimiz kesin.

   Öncelikle takıma katılan oyuncuların tamamında bir özgüven var.Yıllardır çözüm bulunamayan sağ ve sol bek sorunu Caner ve Gökhan’la ortadan kalkmış.Caner ve Gökhan adeta takımın ana lokomotifi olmuşlar.Tecrübeleri ile oynuyorlar tüm oyuncuları motive ediyorlar.

   Orta saha istenilen düzeye gelmeye başlamış.Yeni transferler Sosa, Sinan zamanla orta sahada çok iyi işler yapacaklar.Daha takıma Mert Hakan Yandaş girecek.Thiam bir iki maç sonra kendini çok daha iyi gösterecek.

   Fenerbahçe defansın göbeğine iyi bir stoper ve forvete Vedat’ın boşluğunu dolduracak bir golcü alırsa keyifli bir Fenerbahçe seyredeceğiz.

   Rizespor maçına gelince seyredenler Fenerbahçe taraftarların bambaşka bir Fenerbahçe izlediklerine eminim.Öyle ki takım geriye düşse bile oyunu alacak hissini izleyenlere veriyor.Sarı Lacivertli futbolcular Rizespor maçında da çok istekli oynadılar, kendilerine güvenleri tamdı ve istedikleri sonucu aldılar.

   Bu sene başta Emre Belezoğlu olmak üzere Erol Bulut ve tüm teknik heyet daha ilk maçta farkındalıklarını hissettirdiler.Önümüzdeki hafta daha da iyi bir Fenerbahçe seyredeceğimize inanıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.