Fenerbahçe 4 gol atıp attırdığı maçtan yenik ayrıldı

   Yukardaki başlığa bakıp sakın şaşırmayın.Evet Fenerbahçe Alanyaspor maçında 1 gol attı 3 gol rakibine attırdı ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

   Bu sene Fenerbahçe’nin rakibi kendisi.Başta yönetim olmak üzere son derece kötü yönetilen bir transfer döneminin sonuçları ortaya çıkmaya başladı.Emre Belözoğlu yokluğunda Fenerbahçe’nin tüm zayıf yönleri bir bir ortaya çıkıyor.

   Alanyaspor maçına Fenerbahçe kontrollü başladı ve istediği gole Tolga ile kavuştu.Ancak dediğim gibi transfer hataları bundan sonra su yüzüne çıkmaya başladı.Başta kaleci Altay.Çok genç bir kaleci daha Fenerbahçe kalesini koruyacak tecrübeye sahip değil.Tüm yan toplarda Trabzonspor maçında olduğu gibi etkisiz kaldı.Önünde oynayan oyuncularla iletişimi zayıf.Bunların sonunda golü de yediler.

   Bu golden sonra 5 haftadır sağ bek ve sol bekten yoksun oynayan sarılacivertliler bir de defansın ortasında Jailson ile oynamaya çalışınca, Jailson’un hatasından kalelerinde ikinci golü gördüler.Sağ bekte yedek oyuncusu bile olmayan Fenerbahçe burada da Ozan Tufan’la oynamaya çalıştı.Ozan’ın basit top kaybından kalelerinde üçüncü golü gördüler.Ve maçı farklı kaybettiler.

   Fenerbahçe kalede Altay ve bu defans kurgusu ile her takımdan çok rahat gol yer.Kaleye atılan her hava topu direk gol tehlikesi.Kale önünde yapılan kısa paslar gol tehlikesi.İki hafta sonra Galatasaray maçında, bu defans Fenerbahçeli taraftarları ciddi üzer.Galatasaray deplasmanında bu defans ile farklı yenilir Fenerbahçe.Bu defans kurgusu ile Fenerbahçe’ye önde baskı yapan takım çok rahat gol atar.

  Maça dönecek olursak.Vedat Muriqi sezonun belki en kötü futbolunu oynadı.Ne top aldı, ne rakibe baskı yaptı.Deniz son derece etkisiz oynadı.Tolga sadece attığı golde vardı.Rodrigues istediği uzun topları alamayınca etkisiz kaldı.

   Fenerbahçe son derece önemli  bir karşılaşmadan farklı kaybederek puansız dönüyor.Sözlediğimiz eksikleri tamamlamış olsalardı maçı kaybetmezlerdi.Bundan sonra yapacak bişey yok.Transfer dönemi kapandı.Hasan Ali Kaldırım umarım en kısa zamanda düzelir.Yoksa bu defans ile Fenerbahçe taraftarlarına umut vermiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.