Fenerbahçe zor da olsa kazandı

   Bu sezon istediği başarıları elde edemeyen ve zor günler yaşayan sarı lacivertliler çok zor geçmesi beklenen Sivasspor maçını kazandı ve biraz nefes aldı.

   Fenerbahçe’de kötü futbol ve düşme hattı endişesi oyuna ve oyunculara yansımış durumda.Normal bir zamanda olsa Sivasspor’u rahat rahat yenecek olan bu kadro girdiği psikolojik durumdan ötürü iyice kendilerini zora sokuyor. 

   Bu duruma da yapılacak pek bir şey yok gibi.Ersun Hoca ne yaparsa yapsın futbolcular üstlerindeki bu olumsuz havayı atamıyorlar.Sivasspor maçı da böyle geçti.

   İlk yarıda rakibin üzerine bir türlü gidemeyen, gol pozisyonları bulamayan bir Fenerbahçe izledik.Hasan Ali Kaldırım acemice hatalar yaptı.Isla sağ kanadı kullanamadı.Ayew ise ha var ha yok gibi futbol oynadı.

   Aynı tablo ikinci yarıda Sivasspor golü  buluncaya kadar devam etti.Yedikleri şok golden sonra kıpırdayan Fenerbahçeli futbolcular Soldado ile buldukları erken golle oyuna önce ortak oldular, sonra ağırlıkları koyarak Mehmet Ekici ile galibiyet golüne kavuştular.

   Fenerbahçe aldığı bu galibiyet ile önünde oynayacağı iki kritik maç öncesi nefes aldı.Önce Ankaragücü deplasmanı ardından evinde Galatasaray ile zorlu maçlar oynayacak olan sarılacivertliler bu iki karşılaşmadan en az kayıpla çıkarlarsa bu sezonu rahat kapamış olacaklar.

   Yukarda da dediğim gibi sarılacivertli takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var.Çok kolay gol yiyorlar.Rakipe çok rahat pozisyon yaratıyorlar.Oysa oyuncuları tek tek ele alsanız hepsi kıymetli ve kaliteli oyuncular.

   Ersun Hoca’nın milli maç arasından yararlanarak takıma bu konuda gereken müdahaleyi yapacağına inanıyorum.Sarılacivertli oyuncular bu sorunu aşarlarsa yenemeyecekleri takım yok karşılarında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.