Şanlıurfa’da seçim güvenliği toplantısı

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, yaklaşan genel seçim nedeniyle 'Seçim güvenliği' toplantısı yapıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, seçimlerin huzurlu geçmesi için devlet olarak tüm imkanların seferber edileceğini...

21 Nisan 2015 Salı 14:45
Şanlıurfa’da seçim güvenliği toplantısı






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, yaklaşan genel seçim nedeniyle 'Seçim güvenliği' toplantısı yapıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, seçimlerin huzurlu geçmesi için devlet olarak tüm imkanların seferber edileceğini söyledi.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili 'Seçim Güvenliği' toplantısı Vali izzettin Küçük başkanlığında yapıldı. Valilikte düzenlenen toplantıya; Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, ilçe kaymakamları, kurum yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Toplantıda seçimlerde önceliklerinin sandık güvenliğinin olduğunu vurgu yapan Vali Küçük, "Seçimler demokrasinin şölenidir ve elbette önemli bir süreçtir. Seçim günü hiçbir arızaya meydan vermeden ulaşmak ve seçim gününde daha önceden olduğu gibi bu işi uluslar arası standartlarda ve bütün ileri demokrasilerde olduğu gibi güvenlik içeresinde tamamlayabilmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla alınması gereken tedbirler üzerinde çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.