Jet-ski ile göçmen kaçakçılığı kamerada

BODRUM'da 4 Suriyeli göçmenin yasa dışı yollarla jet-ski ile Yunanistan'ın Pserimos Adası'na geçirilmesi bir amatör kamera ile görüntülendi. Yunanistan'ın 'www.defencenet.gr' adlı internet sitesi, Bodrum'dan jet-ski ile...

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:55
Jet-ski ile göçmen kaçakçılığı kamerada






BODRUM'da 4 Suriyeli göçmenin yasa dışı yollarla jet-ski ile Yunanistan'ın Pserimos Adası'na geçirilmesi bir amatör kamera ile görüntülendi.
Yunanistan'ın 'www.defencenet.gr' adlı internet sitesi, Bodrum'dan jet-ski ile 4 Suriyeli kaçak göçmenin dün sabah saatlerinde Turgutreis Mahallesi karşısındaki Yunanistan'ın Pserimos Adası'na bırakıldığını okuyucularına duyurdu. 3'er kişi binilen 2 ayrı jet-ski'deki 4 Suriyeli kaçak göçmeni Yunan adasına bırakan iki kişinin tekrar Türk karasularına döndüğü de belirtildi. Kaçak göçmenlerin jet-ski'li yolculuğunun bir amatör kamera tarafından görüntülendiğine de haberde yer verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.