Almanya'da ölen gencin cenazesi Akyazı'da toprağa verildi

Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), () - ALMANYA'nın Berlin kentinde ailesiyle birlikte yaşayan ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki Azem Barut'un cenazesi, memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde toprağa...

08 Mart 2015 Pazar 11:56
Almanya'da ölen gencin cenazesi Akyazı'da toprağa verildi






Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), () - ALMANYA'nın Berlin kentinde ailesiyle birlikte yaşayan ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki Azem Barut'un cenazesi, memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde toprağa verildi.
Yıllar önce Sakarya’nın Akyazı İlçesi'nden çalışmak için Almanya’ya giden Kadir Barut'un oğlu Azem, 1.5 ay önce, yaşadıkları Berlin kentinde ortadan kayboldu. Aile, yakınlarına ve arkadaşlarına haber vermesine rağmen Azem'in izine rastlayamadı. Baba Kadir Barut, 4 gün önce kendi sağlık kontrolü için gittiği hastanede kan örneği verdi. Daha sonra, aynı hastanenin morgunda tutulan gencin kimliğinin belirlenebilmsi ise hastaneye gelen herkesin kan örneğini alan hastanenin bu sayede kimlik tesbitini yaptığını, kan örneğinden alınan DNA'ların tutmasıyla morgdaki üzerinden kimlik çıkmayan gencin kayıp Azem Barut olduğunun anlaşıldığı öğrenildi. Hastanenin, kimlik tesbiti için bir süredir hastaneye gelen herkesten kan örneği aldığı da belirtildi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu 1.5 önce hastaneye kaldırıldığı ve burada öldüğü anlaşılan Azem Barut'un cenazesini baba Kadir Barut memleketleri olan Akyazı İlçesi'ne getirerek Küçücek semtinde toprağa verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.