Çocukların tehlikeli serinliği

Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR Anıtpark'ta içinde elektrik hatlarının bulunduğu süs havuzuna serinlemek için giren çocuklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Afyon...

23 Haziran 2015 Salı 12:57
Çocukların tehlikeli serinliği






Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR Anıtpark'ta içinde elektrik hatlarının bulunduğu süs havuzuna serinlemek için giren çocuklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor.
Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Afyon Kalesi manzaralı Anıtpark'taki süs havuzu, sıcaktan bunalıp serinlemek isteyen çocukların oyun alanına dönüştü. İçinde fıskiye ve ışıklandırma sistemini çalıştıran elektrik hatlarının bulunduğu havuza giren çocuklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Bölgede devriye gezen polis ekipleri havuzdan çıkarsa da çocuklar, polisler gittikten sonra havuza girmeye devam ediyor.
Polisler sürekli gelen şikayetleri değerlendirerek, havuz ve çevresini kontrol altında tutmaya çalışıyor. Çevredekiler ise çocukların bu tehlikeli oyununa kesin bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.