Kaza Dehşeti Güvenlik Kamerasında

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, kavşakta 2 otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kaza, geçen salı gecesi Yeşillik Caddesi Gediz Kavşağı'nda...

15 Kasım 2014 Cumartesi 11:33
Kaza Dehşeti Güvenlik Kamerasında






İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, kavşakta 2 otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Kaza, geçen salı gecesi Yeşillik Caddesi Gediz Kavşağı'nda meydana geldi. Konak'tan Gaziemir yönüne giden, Egemen Daştan yönetimindeki 35 BTJ 07 plakalı otomobil ile tali yoldan kavşağa çıkan Mevlüt Yılmaz yönetimindeki 35 ERP 32 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Egemen Daştan ve yanındaki arkadaşı 40 yaşındaki İsmet Servet Önder ile diğer araç sürücüsü Mevlüt Yılmaz yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından yaralılardan Egemen Daştan, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İsmet Servet Önder Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralı Mevlüt Yılmaz Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan İsmet Servet Önder yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan 1.18 promil alkollü olduğu belirtilen Egemen Daştan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, Mevlüt Yılmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
İki otomobilin çarpıştığı kaza anı ve sonrasında yaşananlar, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otomobillerden birinin, diğer araca çarpıp ikiye bölmesi, yoluna devam edip park halindeki bir minibüse çarpması, çevredekilerin koşuşturmaları yer aldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.