Üniversitede At Binip Ok Attılar

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, () - ERCİYES Üniversitesi'nde (ERÜ), Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Kayseri Atlı Okçuluk Kulübü organizasyonuyla ‘2014 Atçılık Yılı Şöleni’ düzenlendi. Marianna Molu Amfi Tiyatro alanında düzenlenen...

06 Kasım 2014 Perşembe 14:22
Üniversitede At Binip Ok Attılar






Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, () - ERCİYES Üniversitesi'nde (ERÜ), Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Kayseri Atlı Okçuluk Kulübü organizasyonuyla ‘2014 Atçılık Yılı Şöleni’ düzenlendi.
Marianna Molu Amfi Tiyatro alanında düzenlenen gösteriye ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, atlı okçuluk kulübü üyeleri ve öğrenciler katıldı. Gösteri öncesinde programa katılanlara pilav ve ayran ikram edildi. Mehter takımının gösterisinden sonra 2014 Yılı Atçılık Şöleni kapsamında sporcular at üzerinde 100 metrelik parkura konulan 3 hedefe ok fırlattı. Ardından 8 metre yükseğe yerleştirilen tepsiyi vurmaya çalıştılar. Gösteriyle ilgili bilgi veren ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz, 2014 yılının atçılık yılı olması sebebiyle, bu sporu herkese daha detaylı tanıtmak istediklerini belirtti. Renkli görüntülerin yaşandığı gösteriye, izleyenler de alkışlarla destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.