Çuval Geçirilen Abd Askerleri Polis Merkezinde İfade Verdi

İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL, () TÜRKİYE Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup tarafından başlarına çuval geçirilen askerler, ifadelerinin alınması için polis merkezine getirildi. Sirkeci Polis Merkezi'ne askeri plakalı bir araçla getirilen...

12 Kasım 2014 Çarşamba 17:03
Çuval Geçirilen Abd Askerleri Polis Merkezinde İfade Verdi






İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL, () TÜRKİYE Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup tarafından başlarına çuval geçirilen askerler, ifadelerinin alınması için polis merkezine getirildi.
Sirkeci Polis Merkezi'ne askeri plakalı bir araçla getirilen ABD'li askerler burada yaklaşık 3 saat kaldı. ABD'li askerler, ardından getirildikleri araca binerek buradan ayrıldı. İfade veren asker sayısının 3 olduğu belirtildi.
Öte yandan, olayın meydana geldiği yerde polis ekipleri inceleme yaptı. Polis, ABD'li askerlerin başlarına çuval geçirilen bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı ve burada delil topladı.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.