Fenerbahçe maçlarını deplasmanda oynasın

  Fenerbahçe bu sene deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmanın 5 tanesini kazandı 1 tanesinde berabere kaldı.Oysa iç sahada oynadığı son iki maçı da kaybetti.Aslında saha şartları eşit.Covid nedeniyle seyircisiz oynanıyor maçlar ama Fenerbahçe deplasman maçlarında daha başarılı oynuyor.Erol Bulut bu galibiyetle Fenerbahçe tarihinde Daum'un deplasmanda galibiyet serisini egale etti. 

   Denizlispor deplasmanında Fenerbahçe muhteşem bir ilk 45 dakika oynadı.Gollerini de buldu.Rakip Denizlispor Fenerbahçe kalesine ancak 4 kere gelebildi.Teknik Direktör Erol Bulut sahaya çıkardığı onbir sahada 10 kişi kalıncaya kadar oyunu elinde tuttu.İlk onbirde forma giyen Ferdi son derece verimli oynadı.Ozan formunun zirvesinde oynuyor.Caner ve Gökhan eski günlerini hatırlattı.Mert Hakan görevini eksiksiz yaptı.Fenerbahçe’de aksayan tek oyuncu Pelkas oldu.Hala istenilen oyunu oynayamıyor.

  Bu güzel ve etkili Fenerbahçe futbolu, taki ikinci yarının başında Serdar Aziz’in sebep olduğu penaltı atışına kadar sürdü.Bu dakikadan sonra Fenerbahçe 10 kişi kaldı sahada ancak kalesinde penaltı atışı dahil devleşen bir Altay seyrettik.Uzun zamandır bu kadar güzel, estetik kurtarışlar seyretmedik.Altay hem takımının 3 puan almasına neden oldu hemde maçın oyuncusu oldu.

   Fenerbahçe 10 kişi kalınca kalan 30 dakika geriye yaslandı.Denizlispor maçın son bölümlerini tek kale oynamasına rağmen gol yollarında istediklerini alamadılar.Fenerbahçe sonuçta altın değerinde 3 puan alarak yoluna devam etti.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.