Fenerbahçe Trabzonspor’u yine elinden kaçırdı

   Fenerbahçe’nin bu sezonun ilk yarısında oynadığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ilk defa seyircisini mutlu eden bir futbol oynadığı karşılaşmaydı.İstanbul’da evinde sarı lacivertliler adeta Trabzonspor’a sahayı dar etmişlerdi.Ancak karşılaşma berabere sonuçlanmıştı.

   Trabzon’da oynanan karşılaşmada bir benzeri yaşandı.Fenerbahçe erken bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başladı.Oyunun hakimi oldu.Ancak inanılmaz hatalar yaparak kalelerinde 2 gol gördüler ve 2-1 yenik duruma düştüler.Maçın tamamında üstün oynayan taraf Fenerbahçe oldu.

   Ersun Hoca geçen hafta oynanan Başakşehir maçı ilk onbiri ile sahaya çıktı.Maça iyi başlayan sarı lacivertlilerde kronik hale gelen kolay gol yeme alışkanlığı maçı kaybettirdi.Yazdık yazıyoruz.Altay daha Fenerbahçe kalesine hazır değil.Fenerbahçe kaleci kazanacak diye bir sezonu kaybedecek neredeyse.Ara transferde bir sol bek bulunamadı.Defans basit hatalardan gol yiyor.

  Oyunda golleri kaldırın izleyin.Fenerbahçe’nin oynayan taraf olduğunu göreceksiniz.Kaçırdıkları acemi golleri de anlamak mümkün değil.Fenerbahçe’de doksan dakika ayakta kalan futbolcu tek golün sahibi Kruse oldu.Gustavo geçen maçtaki kadar oyunun içinde olmadı.Tolga verilen görevi yapıyor ancak Fenerbahçe’de oynamak için bu yetmez üzerine katkı da koymak gerekir.Kaleci Altay hala güven vermiyor.İstikrar yok.Bir maç iyi bir maç vasat.Yan toplarda ise etkisiz.Kendisini süratle daha da geliştirmesi lazım.Antreman dışında da tüm zamanını kendini geliştirmek için harcamalı.

   Trabzonspor’a gelince.Sadece ilerde son vuruşlarda her takımın görmek istediği Sörloth isminde müthiş bir futbolcusu var.Attığı ilk gol ders niteliğindeydi.Bunun dışında kendi evinde bu kadar rakibe pozisyon veren bir Trabzonspor izledik.

   Lig yarışı daha çok su kaldırır.Fenerbahçe artık iyi futbol oynuyor ve hala şampiyonluğun en büyük adayı.Haftaya Alanyaspor’la evinde oynayacaklar.Bu futbolları ile Alanya maçında zorlanmadan kazanacaklarına eminim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.