Ağrı'da 4 büyüklüğünde deprem (2)

HAVAYA ATEŞ EDEREK DEPREMİ BİRBİRLERİNE HABER VERDİLER Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi bir grup vatandaş, havaya ateş ederek birbirlerine haber verdi. Doğubayazıt'ta saat 22.47’de...

16 Ağustos 2015 Pazar 00:38
Ağrı'da 4 büyüklüğünde deprem (2)






HAVAYA ATEŞ EDEREK DEPREMİ BİRBİRLERİNE HABER VERDİLER
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi bir grup vatandaş, havaya ateş ederek birbirlerine haber verdi.
Doğubayazıt'ta saat 22.47’de merkez üssü Somkaya Köyü olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıyla depremi fark eden vatandaşlar çocuklarını yanına alıp evlerinden çıktı. Deprem sırasında bir grup vatandaşın havaya ateş ederek birbirilerine haber vermesi polisi alarma geçirdi. Depremin şokunu yaşayanlar da sokaklarda sabahladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.