AK Partili adaya tepki ortamı gerdi (2)

AK PARTİ'DEN KINAMA AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'a tepki gösterilmesiyle ilgili olarak; AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Şu ifadelere yer verildi: "Karadenizliler...

01 Haziran 2015 Pazartesi 16:22
AK Partili adaya tepki ortamı gerdi (2)






AK PARTİ'DEN KINAMA
AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'a tepki gösterilmesiyle ilgili olarak; AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Şu ifadelere yer verildi:
"Karadenizliler Şenliği'nde keyifli bir ortamda çocukların top oynadığı, insanların piknik yaptığı bu günde; MHP adayı tarafından yapılan konuşmada partimize yönelik haksız ve ağır ithamlar o günkü ortama, barışın kenti jargonuna siyasi ahlaka uygun olmamıştır. MHP adayının bu konuşmasından etkilenen bir vatandaşın, Sayın Milletvekilimiz Bülent Turan konuşurken, bağırarak kürsüye yürümesi siyasi tahammülsüzlüğün son noktasıdır. Yaşanan bu provokasyonu, siyasi tahammülsüzlüğü şiddetle kınıyoruz."
FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.