Alsancak Stadı için Koruma Platformu

SON dönemde düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Taraftar Hakları Derneği'nin davetiyle bir araya gelen 29 dernek, kurum ve organizasyon, Alsancak Stadı'nı Koruma ve Yaşatma Platformu'nu kurdu. Platformun geçtiğimiz cuma günü Türkan...

12 Ocak 2015 Pazartesi 13:01
Alsancak Stadı için Koruma Platformu






SON dönemde düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Taraftar Hakları Derneği'nin davetiyle bir araya gelen 29 dernek, kurum ve organizasyon, Alsancak Stadı'nı Koruma ve Yaşatma Platformu'nu kurdu.
Platformun geçtiğimiz cuma günü Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılan toplantısında tarihi ve kültürel bir değer olan Alsancak Stadı'nın yok edilmesine izin verilmeyeceği, gerekli iyileştirmeler yapılarak stadın bir an önce maçların seyircili olarak oynanmasına uygun hale getirilmesi vurgulandı.
Stadın kapatılmasına gerekçe olarak gösterilen deprem testinin devamında, yapının güçlendirmeye uygunluğunu ortaya çıkartan diğer testin yapılmamış olmasının, kafalarda ciddi kuşkulara yol açtığı belirtildi. Alsancak Stadı için yürütülen ve yürütülecek başta hukuksal alanda olmak üzere her türlü demokratik ve meşru mücadelenin içinde yer alacaklarını belirten konuşmacılar, toplantının sonunda Alsancak Stadı'nı Koruma ve Yaşatma Platformu'nun kuruluşunu alkışlarla ilan ettiler.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.