Belediye ambulansı ayağı kırılan futbolcuyu hastaneye götürmeyince, 112 Acil Servis yetişti (2)

BELEDİYEYE GÖRE 'KOMPLO' Bağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Akın, kendilerine ait ambulansın 'ruhsatı olmadığı' için ayağı kırılan futbolcuyu hastaneye götürmediğini söyledi. Sağlık Müdürlüğü'nü suçlayan ve oraya...

22 Nisan 2015 Çarşamba 18:15
Belediye ambulansı ayağı kırılan futbolcuyu hastaneye götürmeyince, 112 Acil Servis yetişti (2)






BELEDİYEYE GÖRE 'KOMPLO'
Bağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Akın, kendilerine ait ambulansın 'ruhsatı olmadığı' için ayağı kırılan futbolcuyu hastaneye götürmediğini söyledi. Sağlık Müdürlüğü'nü suçlayan ve oraya ambulans göndermemelerinin kendilerine yönelik 'komplo' olduğunu ileri süren Akın, şunları söyledi:
"Üç aydır yazışıyoruz ama her seferinde bize problem çıkarıyorlar. Bu yüzden ambulansımızın yaralı veya hasta taşıma yetki belgesi yoktu. Şayet eğer ambulans o ayağı sakatlanan kardeşimizi hastaneye götürürken trafik polisi tarafından durdurulup evrak kontrolü yaptığında, ambulansı trafikten men edebilirdi. Ambulans işletme ruhsatı olmadığı için arkadaşlarımız ayağı sakatlanan futbolcu arkadaşı maalesef hastaneye taşıyamamış. Zaten görüşmeler devam ederken 112 Acile ait ambulans gelmiş ve sakat futbolcuyu hastaneye götürmüş."

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.