İzmir'de fuhuş ve uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

İZMİR, () - İZMİR'deki bir ilkokulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni İ.Ö.K.'nin  evine iddiaya göre, evde uyuşturucu bulundurulup fuhuş yapıldığı gerekçesiyle operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında evde bulunan ve polis...

19 Ağustos 2015 Çarşamba 22:59
İzmir'de fuhuş ve uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama






İZMİR, () - İZMİR'deki bir ilkokulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni İ.Ö.K.'nin  evine iddiaya göre, evde uyuşturucu bulundurulup fuhuş yapıldığı gerekçesiyle operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında evde bulunan ve polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Avukatıyla savcılığa gidip ifade veren ve suçlamaları kabul etmeyen öğretmen İ.Ö.K. serbest bırakıldı. 
İzmir'deki bir ilkokulda görevli İ.Ö.K.'nin Gümüşpala Semti'nde kendisine ait evi günübirlik kiraya verdiği ve evde uyuşturucu bulundurulup fuhuş yapıldığı yönünde ihbar alan polis harekete geçti. Söz konusu evin adresini belirleyen polis operasyon düzenledi. Evde bulunan M.Y. ve Y.L. gözaltına alındı. Evdeki aramada, 450 gram esrar ile 810 Ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonu öğrenip avukatıyla savcılığa giden İ.Ö.K. evinde fuhuş yapıldığı yönündeki iddiaları kabul etmeyip uyuşturucunun da kendisine ait olmadığı savundu. Savcılık, fuhuş ile ilgili olan iddiadan İ.Ö.K.'yı serbest bıraktı, ancak evde uyuşturucu bulunmasından dolayı diğer iki kişi ile işlemlerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Şüphelilerden M.Y. ile Y.L. tutuklandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.