Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir'de coşkulu karşılama (4)

KONVOYLA KARŞIYA'YA GİTTİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kasaplar Meydanı yeraltı otoparkı temel atma töreninin ardından seçim otobüsüyle milletvekili adayı olduğu 2. bölgenin seçim turu attı. Kılıçdaroğlu, Buca'dan...

05 Mayıs 2015 Salı 16:54
Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir'de coşkulu karşılama (4)






KONVOYLA KARŞIYA'YA GİTTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kasaplar Meydanı yeraltı otoparkı temel atma töreninin ardından seçim otobüsüyle milletvekili adayı olduğu 2. bölgenin seçim turu attı. Kılıçdaroğlu, Buca'dan Bornova'ya oradan Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli'ye gitti. Kılıçdaroğlu'nun konvoyu trafiğin sıkışmasına neden oldu. Vatandaşlar, caddenin ortasına kadar yürüyüp, otobüsü durdurdu ve CHP liderinin camdan uzattığı elini tuttu. Çiçek hediye edilen Kılıçdaroğlu, her köşe başında alkışlarla karşılandı. Esnaf işyerinin önüne çıkarken vatandaşta evlerin balkonundan Kılıçdaroğlu'nu selamladı. CHP lideri Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerine çıkıp, halktan oy istedi.
SİMİT, PEYNİR VE ÇAYLA ÖĞLE YEMEĞİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çiğli'de bir kahvehanede oturup simit, peynir ve çay eşliğinde öğle yemeğini yedi. Partililer, liderleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu, 2 yaşındaki Yusuf adlı bir çocuğu kucağına alarak sevdi.
Bir kişi, simit yiyen Kılıçdaroğlu'na yaklaşıp, "Oylarımıza sahip çık, oylarımızı çalıyorlar" dedi.
Bir başka kişi de fotoğraf çektirirken elini Kılıçdaroğlu'nun omzuna atınca koruma hızlı bir şekilde elini tuttu. Bu kişi de dönüp, "Ben onun ayağını öperim. Kimi kimden koruyorsun?" dedi. Kılıçdaroğlu da "Estağfurullah, ne demek" diyerek, vatandaşı sakinleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.