Gaziantep’te bar cinayetinin şüphelileri yakalandı

GAZİANTEP’te 4 gün önce barda çıkan kavgada 35 yaşındaki Halil Şahin’i öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Bülent A. ile 22 yaşındaki Fevzi Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Geçen cumartesi sabaha karşı Düğmeci...

05 Mayıs 2015 Salı 16:55
Gaziantep’te bar cinayetinin şüphelileri yakalandı






GAZİANTEP’te 4 gün önce barda çıkan kavgada 35 yaşındaki Halil Şahin’i öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Bülent A. ile 22 yaşındaki Fevzi Ç. polis tarafından gözaltına alındı.
Geçen cumartesi sabaha karşı Düğmeci Mahallesi’ndeki bir barda Halil Şahin ile Fevzi Ç. ve Bülent A. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgaya dönen tartışmada, ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Halil Şahin öldü, Hamit K. yaralandı. 
Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Halil Şahin’in ölümüne, Hamit K.’nın yaralanmasına yol açtığı iddia edilen Fevzi Ç. ve Bülent A.’yı sabah saatlerinde gözaltına aldı. 2 şüpheli yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.