Nikahtan önce sandığa gittiler

Hayati KILIÇ/İSTANBUL, () ÇEKMEKÖY'de gelin ile damat nikahtan önce oy kullanmaya gitti. Gelin arabasının arkasında “İçişleri Bakanı'nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum" yazısı dikkat çekti. Çekmeköy'de aerobik antrenörü...

07 Haziran 2015 Pazar 17:33
Nikahtan önce sandığa gittiler






 
Nikahtan önce sandığa gittiler

    Çekmeköy'de gelin ile damat nikahtan önce oy kullanmaya gitti. Gelin arabasının arkasında “İçişleri Bakanı'nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum" yazısı dikkat çekti.

Çekmeköy'de aerobik antrenörü olarak çalışan 35 yaşındaki Cüneyt Aksöz, 24 yaşındaki Kübra Kılıç ile 5 yıl önce tanıştı. 6 ay önce evlenmeye karar veren çift, nikah günü olarak da milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 7 Haziran'ı seçti. Cüneyt Aksöz ile Kübra Kılıç, nikahtan önce soluğu Nükte Sözen İlkokulu'nda aldı. Saat 15.35'te okulun bahçesine damat adayının kullandığı lüks araçla gelen çift, ilgi odağı oldu. Aracın arkasındaki “İçişleri Bakanı'nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum" yazısı dikkat çekti.
Gelin adayı Kübra Kılıç, “6 ay önce evlenmeye karar verdik. Nikah günümüzü de bugüne almıştık. Bizim için güzel bir anı olacak. Çocuklarımıza bu olayı anlatacağız" dedi.
Cüneyt Aksöz de, “Hem oyumuzu atacağız hem de evleneceğiz. 2 hayırlı işi bir güne sığdırdık. Buradan çıkıp saat 17.00'deki nikahımıza yetişeceğiz" dedi.
Damat adayı 1262 nolu sandıkta, gelin adayı ise 1259 nolu sandıkta oyunu kullandı.
 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.