ODTÜ Kolej'i Somalı çocukları unutmadı

ANKARA, () -  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 6. sınıf öğrencilerinden oluşan Design For Change kulübü öğrencileri Soma faciasından sonra kitapların iyileştirici gücüne olan inançlarıyla, Soma'daki çocukların karanlıktan aydınlığa...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 11:37
ODTÜ Kolej'i Somalı çocukları unutmadı






ANKARA, () -  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 6. sınıf öğrencilerinden oluşan Design For Change kulübü öğrencileri Soma faciasından sonra kitapların iyileştirici gücüne olan inançlarıyla, Soma'daki çocukların karanlıktan aydınlığa kitaplarla ulaşmasına yardımcı olmak, gelişimlerine destek olmak, hoş vakit geçirebilmelerine olanak sağlamak ve yaşanılan facianın çocuklar üzerindeki olumsuz etkisini azaltmak amacıyla, yaklaşık 8 aydır süren yoğun çalışmaları sonucunda Soma Sabri Balcı İlkokulu'nda kütüphane açma projesini hayata geçirdi.

30 Nisan'da resmi bir törenle kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ODTÜ GV Okulları Kurucu Temsilcisi Deniz Keskin, okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Banu Tan ve Nihal Çakmak, Design for Change Kulübü'nü temsilen, 6. Sınıf öğrencilerimizden Ada Sakarya, Kıvanç Doğan ve Deniz Kır'ın yanısıra, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.