Okmeydanı'nda parça tesirli bomba şüphesi

Okmeydanı'nda göstericilerden alınan pankartların içinden misket ve demir parçaların olduğu metal kutu bulundu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Okmeydanı'nda polisin göstericilere müdahalesi aralıklarla devam etti. PiyalePaşa...

01 Mayıs 2015 Cuma 17:10
Okmeydanı'nda parça tesirli bomba şüphesi






Okmeydanı'nda göstericilerden alınan pankartların içinden misket ve demir parçaların olduğu metal kutu bulundu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Okmeydanı'nda polisin göstericilere müdahalesi aralıklarla devam etti. PiyalePaşa Caddesindeki Müdahaleler sırasında Polislerin, göstericilerin elinden aldığı  pankartlara sarılı, içinde bilyeler ve çeşitli metaryaller bulunan çevresi siyah bantla kaplanmış  küçük metal bir kutu bulundu . Olay yeri inceleme polisi tarafından incelenen içinde bilyeler olan metal kutu delil torbasına konularak götürüldü. Polis ele geçirilen metal kutunun parça tesirli bomba olabileceği ihitamil üzerinde duruyor.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.