Savarona ile Boğaz turu...

   Özgür ALTUNCU - Taner YENER/İSTANBUL, () CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan bir ilk'e imza attı ve ilk kez bir resmi programını Savarona yatında gerçekleştirdi. Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç’i...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:36
Savarona ile Boğaz turu...







  

Özgür ALTUNCU - Taner YENER/İSTANBUL, () CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan bir ilk'e imza attı ve ilk kez bir resmi programını Savarona yatında gerçekleştirdi. Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç’i Savarona yatında ağırlayan Erdoğan, konuğu onuruna öğle yemeği verdi.
Erdoğan ve konuğu, saat 13.30’da Kuruçeşme’den ayrılarak Savarona yatıyla Boğaz turu yaptı. Üçüncü Köprü inşaatının sürdüğü Garipçe’ye kadar giden Savarona yatında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğuna köprüyle ilgili bilgi verdiği, Cumhurbaşkanlığı'nın servis ettiği fotoğraflara da yansıdı.
Savarona yatı saat 16.45’te geri döndü. Bir süre Ortaköy açıklarında bekleyen yat, römorkörlerin yardımıyla Kuruçeşme sahiline yanaştırıldı. Savarona yatına Boğaz'daki seyri sırasında Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir tekne ile deniz polisi eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuğunu uğurladıktan sonra Yıldız Sarayı'na geçti.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.