Silivri'yi karıştıran anons; Kumarbaz Özcan

Silivri Belediyesi'nden yapılan anons ilçe halkını şaşkına çevirdi. Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı hedef alan anons'ta 'Kumarbaz Özcan' sesi ilçe halkının da tepkisine neden oldu.

27 Nisan 2016 Çarşamba 14:48
Silivri'yi karıştıran anons; Kumarbaz Özcan






Silivri'yi karıştıran anons; Kumarbaz Özcan

23 Nisan etkinlikleri için Belediye hoporlöründen yapılan anons sırasında araya giren bir başka ses, ilçeyi karıştırdı. CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, skandal bir hoparlör anonsuyla karşı karşıya kaldı. Belediyeye ait 200 hoparlörden yapılan “Kumarbaz Özcan. Rüşvet parasıyla kumar oynuyor” anonsu ilçeyi karıştırdı.

İstanbul'da hoparlör geleneğini sürdüren ilçelerden biri olan Silivri'de ilçe genelindeki 200 hoparlörden 21 Nisan günü 23 Nisan etkinlikleri için duyuru yapıldı. Bu sırada ilçeyi karıştıran başka bir anons daha duyuldu. Yapılan anonsta, "Kumarbaz Özcan. Rüşvet parası ile kumar oynuyor" denildi. İlçeyi karıştıran anonsu yapanın kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı.

'KOMŞU'DA PİŞTİ' OLDUK

Şok anonsla birlikte, CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında geçen yıl ortaya çıkan "kumar oynuyor" iddiaları yeniden alevlendi. Anonsu kimin yaptığı araştırılırken, Özcan'ın sessiz kalarak herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Işıklar'ın Bulgaristan'a sık sık giderek kumar oynadığı iddiasını ortaya atan isimlerden biri de, sosyal medya hesabından iki yıl önce bir fotoğraf paylaşan CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ünal Doğrul olmuştu. Işıklar'ın makam aracını Bulgaristan'ın ünlü kumarhanesi Nymphes Princess Casino'nun önünde fotoğraflayan Doğrul, tartışmaların fitilini ateşlemişti. Doğrul, fotoğrafla birlikte "Pazar günü gezerken komşuda yine pişti olduk" diye yazdı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.