Topbaş oyunu Florya'da kullandı

İSTANBUL,() 2015 Genel Seçimleri için oyunu kullanan Başkan Topbaş, oy kullandığı okulun çıkışında gazetecilere, “Seçimlere kazanma olarak değil bir yetkilendirme olarak bakmak lazım” dedi. Bakırköy – Florya Murat Kölük...

07 Haziran 2015 Pazar 11:46
Topbaş oyunu Florya'da kullandı






İSTANBUL,() 2015 Genel Seçimleri için oyunu kullanan Başkan Topbaş, oy kullandığı okulun çıkışında gazetecilere, “Seçimlere kazanma olarak değil bir yetkilendirme olarak bakmak lazım” dedi.
Bakırköy – Florya Murat Kölük İlkokulu 1316 Numaralı sandıkta eşi Özleyiş Topbaş ile birlikte oyunu kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu. Türkiye’nin önümüzdeki 4 yıl boyunca kimler tarafından yönetileceğini belirlemek için sandık başına gittiğini ifade eden Başkan Topbaş, “Makam ve mevkiler geçici. Önemli olan devletin bekası, ülkenin geleceğidir. Aruzumuz bu seçimin de ülkemize ve vatanımıza hayırlar getirmesidir” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.