Toron Karacaoğlu, Turgay Şeren'le huzurevinde biraraya geldi

Cemal KÖYÜK/İSTANBUL, () TİYATRO, sinema, dizi oyuncusu ve yönetmen  Toron Karacaoğlu, 'yaşlılara saygı haftası' kapsamında özel bir huzurevi ve bakımevinin sakinleriyle bir araya geldi. Karacaoğlu, ziyaret ettiği huzurevinin...

23 Mart 2015 Pazartesi 10:06
Toron Karacaoğlu, Turgay Şeren'le huzurevinde biraraya geldi






Cemal KÖYÜK/İSTANBUL, () TİYATRO, sinema, dizi oyuncusu ve yönetmen  Toron Karacaoğlu, 'yaşlılara saygı haftası' kapsamında özel bir huzurevi ve bakımevinin sakinleriyle bir araya geldi. Karacaoğlu, ziyaret ettiği huzurevinin sakinlerinden arkadaşı, Galatasaray'ın efsane kalecisi Turgay Şeren'le de hasret giderdi.

Florya’daki  bir huzurevindeki ziyarette, 85 yaşında olmasına rağmen hala aktif bir yaşam sürdüren, “yaşlanmak yerine yaş aldığını” belirten Karacaoğlu, huzurevinin 1920’li yıllarda doğmuş sakinleri ile bir araya geldi. Karacaoğlu, sohbetinde 100. Yılını kutlayan Şehir Tiyatroları’nda geçirdiği 66 yılına dair unutamadığı anılarını aktardı. Çocukluğundan itibaren tiyatroya büyük heves duyduğunu belirten Karacaoğlu, sınavlara girmek üzere Bursa'dan Ankara'ya kaçışını, yolunun Muhsin Ertuğrul ile kesişmesini, 66 yılda sahnelediği yaklaşık 150 oyunu anlattı.

Sohbet sırasında uzun yıllardır görmediği ve halen huzurevi misafirlerinden olan arkadaşı Galatasaraylı eski kalecisi Turgay Şeren ile de görüşen Karacaoğlu, 1950’li yılları arkadaşıyla birlikte andı.
(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.